• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

November 2022

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 7 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
259

Nieuws over crisisnoodopvang in Farmhouse Linde

Het College van b&w De Wolden heeft vandaag 29 november 2022 een nieuw besluit genomen. Vanaf 2 januari tot uiterlijk 31 maart 2023 worden niet 35 maar 15 asielzoekers gehuisvest in Farmhouse Lin... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
224

VVAK verliest van koploper met 3 - 0

Na drie achtereenvolgende overwinningen moest VVAK aantreden tegen Steenwijker Boys. Met veel inzet en soms goede aanvallen bood VVAK goed tegenstand tegen het technisch en tactisch wat betere Steen lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
242

VVAK wint opnieuw, nu van Nieuw Balinge

VVAK wint met 3 - 1. In de eerste helft was er aanvankelijk evenwicht tussen de ploegen. Soms was VVAK wat beter, dan weer Nieuw Balinge. Vlak voor de rust, in een betere periode van VVAK, maakte VV lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
235

VVAK wint in Dalerpeel met 2 - 1

Direct in het begin van de wedstrijd werd VVAK op eigen helft teruggedrukt door NKVV. Ze slaagden er echter niet om te scoren. VVAK daarentegen deed dat wel met snelle uitvallen. Ruststand 1 - 0 voo lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
283

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
244

VVAK wint van SVBS'77

VVAK wint met 5 - 4. Met veel inzet en soms ook goed spel begon VVAK heel goed aan de wedstrijd. Al na 16 minuten stond VVAK met 3 - 0 voor tegen het hoger op de ranglijst staande SVBS'77. In de twe lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
218

Jeu de boule in oktober 2022

De uitslagen van de maand oktober. Op de maandag behaalde Wessel Prij 30 punten en werd daarmee eerste. Op de tweede en derde plaats eindigden Arend Zantingh en Henk Zantingh met beiden 24 punten. O lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Zoeken (offcanvas)