• Feestcommissie

Rabo Club Support

Clubkas logo

RABO CLUBSUPPORT

De Feestcommissie doet ook mee aan Rabo ClubSupport!

Wanneer je lid bent van Rabobank Het Drentse Land, dan kun je vanaf 5 oktober tot en met 25 oktober aanstaande stemmen op je favoriete vereniging of stichting.

Elke stem is geld waard!    INLOGGEN

Ben je nog geen lid? Wanneer je een rekening hebt bij de Rabobank dan kun je al lid worden. Dit gaat heel eenvoudig. Ben je lid dan kun je stemmen.

Hoe kunt je stemmen? Door in te loggen in de app of op de website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kun je klikken op Rabo ClubSupport.

Per Rabobank lid zijn 5 stemmen te vergeven, waarvan maximaal 2x op dezelfde vereniging of stichting kan worden gestemd. Zo kun je dus stemmen uitbrengen op meerdere verenigingen/stichtingen in Alteveer/Kerkenveld.

Tijdens de finale-avond op maandag 2 november wordt op feestelijke wijze de uitslag bekend gemaakt. Wij rekenen op je!

St. Feestcomm.Alteveer/Kerkenveld

Toch een feestweekEND in 2020

feestweeklogo

Goed nieuws van de feestcommissie Alteveer-Kerkenveld!

Na de persconferentie, van de regering, over verdere versoepeling van de coronamaatregelen per 1 juli, kwam er ook weer een beetje ruimte voor het organiseren van evenementen.
De feestcommissie is toen bij elkaar gekomen om te kijken of er binnen de huidige regels tóch nog iets georganiseerd kon worden.
Het zal zéker géén volledige feestweek worden, met een volle feesttent, want dat kan én mag simpelweg niet!
Hopelijk wél weer in 2021...!
Maar we gaan dit jaar wél wat doen...!
Op vrijdag 14 augustus organiseren we een corona-proof "Alles Kids" mini-meerkamp voor kids van de basisschool en op de vrijdagmiddag een meerkamp voor de jeugd (tot 18 jaar) van het voortgezet onderwijs.

Voor zaterdag 15 augustus hebben we een "1,5 meter" Happen en ( iets meer..) Trappen fietstocht uitgezet.

Op de zondagochtend, 16 augustus, is er, voor de liefhebbers, een Dauwtrapwandeling met aansluitend die ochtend een Dorpspicknick op het feestterrein...ook voor diegene die niet mee lopen met het dauwtrappen.
Voor de picknick neemt ieder gezin, of individu, een picknickkleed en etenwaar mee voor een gezamelijk ontbijt ,op 1,5 meter, in de buitenlucht. Tijdens dit ontbijt zal er een kort "bezinningsmoment" zijn over deze coronacrisis en zal er live muziek worden gespeeld en gezongen.

Alle activiteiten kunnen alleen doorgang vinden als het goed weer is...
Voor alle activiteiten is opgave vooraf een vereiste.
En natuurlijk geldt ook voor álle activiteiten dat we de nu geldende, algemene, coronamaatregelen blijven volhouden.

Voor meer details én opgaves houd de website van Alteveer Kerkenveld en Facebook in de gaten!

We hopen u gauw te zien!
Namens de Feestcommissie Alteveer-Kerkenveld.
Arjan Wolf.