• Start
  • Feestcommissie
  • Laatste nieuws

Thema feestweek 2024 is bekend.

feestweeklogo

Er zijn nog maar een kleine 2 maanden verstreken sinds de laatste feestweek, maar de voorbereidingen voor de feestweek 2024 zijn alweer in volle gang. Jullie hebben massaal gestemd op de vier mogelijke thema's, waarvoor hartelijk dank!
 
Het thema met de meeste stemmen is geworden: Tijdmachine! Dit belooft een opwindende week te worden waarin je een reis terug in de tijd kunt maken en nieuwe herinneringen kunt creëren. Houd deze website en onze Facebook-pagina in de gaten voor alle updates en details. Het wordt een geweldige reis door de tijd!

Stem op thema feestweek 2024

🗳️ Stem voor het Feestweek 2024 Thema! 🗳️

Beste Feestweek-fans,

Jullie zijn de drijvende kracht achter onze jaarlijkse viering, en het is tijd om jullie stem te laten gelden voor het thema van Feestweek 2024! We hebben vier mooie opties voor jullie klaargezet waaruit je kunt kiezen:

1. 🕰️ Back to the Future / Tijdmachine: Maak een reis door de tijd en beleef het verleden en de toekomst op een bijzondere manier.

2. 🧪 Uitvindingen en Ontdekkingen: Verken de grenzen van menselijke creativiteit en duik in de wereld van baanbrekende uitvindingen en ontdekkingen.

3. 📺 De Wereld van de Media: Stap in de schitterende wereld van entertainment, nieuws en communicatie en ontdek de invloed ervan op ons dagelijks leven.

4. ⚽ Sport en Spel: Laten we onze sportieve geest aanwakkeren en genieten van competitie, teamwork en vermaak.

Jouw stem is van groot belang! Kies het thema dat jou het meest aanspreekt en bepaal zo samen met ons hoe Feestweek 2024 eruit zal zien. 
Je stem kun je hier doorgeven: https://forms.gle/TDiSJtkDM5WpCEYt5

Stem vandaag nog en help ons het perfecte thema te selecteren voor Feestweek 2024!

Met vriendelijke groeten,
De Feestcommissie🎉

Dankwoord feestweek 2023

Het zit er weer op, de feestweek 2023 van onze fijne dorpjes Alteveer-Kerkenveld. Zand erover, strik erom, inpakken en dan weer uitpakken en terugkijken als je er weer zin in hebt. Terugkijken doe je dan weer door na te genieten van de mooiste foto's en video's die ook dit jaar weer gemaakt zijn door onze hoffotografen. En die dan vervolgens weer razendsnel op de website en op Facebook zijn geplaatst. Dank daarvoor!

Zand erover, ook letterlijk want het gat waar we de zaterdagmiddag weer het Zoek de Bal spektakel mee beleefden zit weer dicht, en het graszaad zit weer in de grond. Het terrein is weer keurig opgeruimd en klaar voor volgend jaar.

Wat kunnen we terugkijken op een prachtige feestweek! Zon, zee en strand was het thema voor dit jaar . De zon liet zich, hoe verder de week vorderde, steeds meer zien! Ook een stukje strand was geregeld. En ach, die paar buitjes op de Doe-markt en bij Happen en Trappen zijn we al weer vergeten...

Bij alle activiteiten, van de Tentdienst op de eerste zondag tot en met de Ballonvaart en álles er tussenin, was er gewoon een grote tot soms héle grote opkomst! En dat is natuurlijk fantastisch! Dát is een hele grote motivator om dit feest samen met een groep vrijwilligers en onze plaatselijke horeca te kunnen, en mogen, organiseren.

Die vrijwilligers, ik noemde er al een paar specifiek, maar er zijn er nog véél meer. Van diegene die, in de week ervoor, terwijl het 30 graden is, op eigen initiatief het gras komt maaien tot en met de mannen die op de maandag erna de laatste spullen van het terrein halen en wegbrengen! Van de plaatselijke hovenier die zichzelf en zijn personeel plus materieel de gehele week beschikbaar stelt. En natuurlijk de "supervrijwilligers" die je hele week bijna niet hoeft te vragen want ze zijn er gewoon! Jullie zijn toppers!!

Ik kan ze niet allemaal noemen maar, bij deze, álle mensen die aan deze feestweek hebben meegewerkt héél hartelijk bedankt! Zonder jullie kunnen we simpelweg zo'n feestweek niet organiseren. Maar we kunnen het ook niet zonder het enthousiasme van u als bezoeker/toeschouwer of deelnemer van de feestweek! Dank ook daarvoor!

Het geeft ons als feestcommissie weer die energie én motivatie om ons vizier alvast te richten op de feestweek 2024. Zoals altijd is die weer in de laatste week van de schoolvakantie. Week 35, zondag 25 augustus t/m zondag 1 september 2024.

Houd de website van Alteveer-Kerkenveld in de gaten om te kunnen stemmen op het thema voor de Feestweek 2024.

Namens de feestcommissie,

Arjan Wolf.

Programma feestweek

feestweeklogo

Zon, zee en strand dat is dit jaar het thema voor de feestweek Alteveer-Kerkenveld. Hetzelfde thema had vorig jaar ook goed gepast, aangezien het soms behoorlijk warm was die week! Het was flink zweten geblazen op de dorpsmarkt en tijdens de meerkamp...maar wat een geluk dat we zoveel buitenactiviteiten konden doen! Dit jaar hebben we bij het KNMI hetzelfde weer als vorig jaar besteld, in de hoop dat we opnieuw veel buitenactiviteiten kunnen organiseren onder gunstige weeromstandigheden. We hebben ons weer ingespannen en bijna alle "klassiekers" komen aan bod: de bingo, de dorpsmarkt, de pubquiz, Happen en Trappen, de playbackshow en de meerkamp mét Zoek de Bal. En nog veel meer natuurlijk!

Lees meer

Vooruitblik feestweek 2023

Beste dorpsgenoten,

De voorbereidingen voor de jaarlijkse feestweek zijn alweer in volle gang en we hebben goed nieuws! Het thema voor dit jaar is zon, zee en strand! Tijdens de feestweek in week 35 (van 27 augustus t/m 3 september) zullen we ons onderdompelen in de zomerse sferen, waarbij we ons wanen aan de kust.

We zijn momenteel druk bezig met het samenstellen van het programma en binnenkort zullen we deze bekendmaken. Wat we wel al kunnen verklappen, is dat de kermis weer volop aanwezig zal zijn en dat we proberen zoveel mogelijk buitenactiviteiten te organiseren. Laten we met z'n allen genieten van het mooie weer en het heerlijke strandgevoel dat we deze week willen creëren.

Houd de website en social media in de gaten voor updates over het programma en verdere informatie over de feestweek. Wij hebben er in ieder geval al ontzettend veel zin in en we hopen jullie ook! Binnenkort meer informatie over het programma, dus stay tuned!

Met feestelijke groet, De feestcommissie

Zoeken (offcanvas)