• Start
  • Feestcommissie
  • Laatste nieuws

Programma feestweek

feestweeklogo

Zon, zee en strand dat is dit jaar het thema voor de feestweek Alteveer-Kerkenveld. Hetzelfde thema had vorig jaar ook goed gepast, aangezien het soms behoorlijk warm was die week! Het was flink zweten geblazen op de dorpsmarkt en tijdens de meerkamp...maar wat een geluk dat we zoveel buitenactiviteiten konden doen! Dit jaar hebben we bij het KNMI hetzelfde weer als vorig jaar besteld, in de hoop dat we opnieuw veel buitenactiviteiten kunnen organiseren onder gunstige weeromstandigheden. We hebben ons weer ingespannen en bijna alle "klassiekers" komen aan bod: de bingo, de dorpsmarkt, de pubquiz, Happen en Trappen, de playbackshow en de meerkamp mét Zoek de Bal. En nog veel meer natuurlijk!

Lees meer

Vooruitblik feestweek 2023

Beste dorpsgenoten,

De voorbereidingen voor de jaarlijkse feestweek zijn alweer in volle gang en we hebben goed nieuws! Het thema voor dit jaar is zon, zee en strand! Tijdens de feestweek in week 35 (van 27 augustus t/m 3 september) zullen we ons onderdompelen in de zomerse sferen, waarbij we ons wanen aan de kust.

We zijn momenteel druk bezig met het samenstellen van het programma en binnenkort zullen we deze bekendmaken. Wat we wel al kunnen verklappen, is dat de kermis weer volop aanwezig zal zijn en dat we proberen zoveel mogelijk buitenactiviteiten te organiseren. Laten we met z'n allen genieten van het mooie weer en het heerlijke strandgevoel dat we deze week willen creëren.

Houd de website en social media in de gaten voor updates over het programma en verdere informatie over de feestweek. Wij hebben er in ieder geval al ontzettend veel zin in en we hopen jullie ook! Binnenkort meer informatie over het programma, dus stay tuned!

Met feestelijke groet, De feestcommissie

Terugblik Feestweek 2022

Feestweek 2022 zit er weer op!

En zo ben je bijna al weer een week verder…

De feestweek 2022 ligt alweer achter ons. Een week vol met opbouwwerkzaamheden, activiteiten, muziek, mooi weer en heel veel deelnemers aan alle dingen die de feestcommissie weer bedacht en ingeregeld had. Een feestweek als vanouds!

Het grote aantal opgaves, deelnemers en bezoekers aan het feestterrein is voor ons als feestcommissie de grote motivator geweest om dit samen met alle vrijwilligers te doen. Want zonder vrijwilligers geen feestweek! Dank daarvoor!

En het is mooi om te zien dat er nog steeds héél veel draagvlak is binnen onze gemeenschap om zo’n feest te organiseren én te vieren. Een feest voor en door het dorp! Daar doen we het allemaal voor!

U kunt binnenkort weer stemmen op het thema voor 2023, dus houd de website van het dorp goed in de gaten! Op de site kunt u natuurlijk ook nog nagenieten van alle foto’s en video’s die door onze diverse dorpsfotografen zijn gemaakt.

Nogmaals dank aan iedereen die deze feestweek mogelijk hebben gemaakt en tot volgend jaar!

Feestcommissie Alteveer/Kerkenveld.

Rabo Club Support

Rabo ClubSupport

RABO CLUBSUPPORT

De Feestcommissie Alteveer-Kerkenveld, Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld, Voetbalvereniging VVAK en De Alke doen ook mee aan Rabo ClubSupport!

Wanneer je lid bent van Rabobank Het Drentse Land, dan kun je vanaf 5 september tot en met 27 september aanstaande stemmen op je favoriete vereniging of stichting.

Elke stem is geld waard!    STEM NU

Ben je nog geen lid? Wanneer je een rekening hebt bij de Rabobank dan kun je al lid worden. Dit gaat heel eenvoudig. Ben je lid dan kun je stemmen.

Hoe kunt je stemmen? Door in te loggen in de app of op de website en via ‘Zelf regelen’ en vervolgens ‘Mijn Lidmaatschap’ kun je klikken op Rabo ClubSupport.

Per Rabobank lid zijn 3 stemmen te vergeven, waarvan maximaal 1x op dezelfde vereniging of stichting kan worden gestemd. Zo kun je dus stemmen uitbrengen op meerdere verenigingen/stichtingen in Alteveer/Kerkenveld en daarbuiten.

 

Vanaf 3 oktober zijn de finale uitreikingen en horen alle clubs welke financiële ondersteuning ze krijgen. Wij rekenen op je!

St. Feestcomm.Alteveer/Kerkenveld

Zoeken (offcanvas)