• Start
  • Feestcommissie
  • Laatste nieuws

Boekjes en Opgave Feestweek

Geachte dorpsgenoten en festivalgangers.

De boekjes zijn gedrukt door PrintJob (dank daarvoor) en worden vóór woensdag aanstaande rondgebracht.
De digitale opgavemogelijkheid wordt 13 juli 18.00 uur online gezet.

We gaan er vanuit dat er weer voor elk wat wils te vinden is gedurende dzeze week.

Veel plezier met de voorbereidingen en de belevenissen binnen de Feestweek

Tot ziens

Groet,

De feestcommissie Alteveer-Kerkenveld
 

Vooruitblik feestweek 2022

Vooruitblik Feestweek 2022

Na 2 jaar met beperkingen en coronamaatregelen, mogen wij de feestweek 2022 op die manier gaan organiseren zoals we die tot en met de editie van 2019 gewend waren!
Dat betekent een feesttent op het terrein, met horeca en livemuziek en vertier daarin én omheen want, ook de kermis zal dit jaar weer aanwezig zijn. Het thema voor dit jaar is Festival 3.0
Wij van de feestcommissie zijn alweer druk bezig met de voorbereidingen om van de komende feestweek van 2022 weer een ouderwets gezellige editie te maken!
Hou de website en de social media in de gaten voor alle laatste info en let op uw brievenbus voor het programmaboekje van de feestweek 2022!
Wij hopen elkaar in grote getale te ontmoeten op het feestterrein!

Groet,

De feestcommissie Alteveer-Kerkenveld
 

Thema feestweek 2022

2016 08 01 logo feestcommissie

Omdat we het Thema Festvival nog niet ten volste hebben kunnen uitdragen en het er naar uitziet (mogen we hopen) dat er volgend jaar een 'Normale Feestweek' wordt gevierd is het Thema voor 2022:

Festival 3 0

 

Foto- en videopnamen tijdens de feestweek

logo akfeestweek

M.b.t de wet op de privacy het volgende:
Tijdens de festiviteiten op en rond het feestterrein kunnen foto- en videobeelden gemaakt worden van deelnemers en publiek welke op de website geplaatst kunnen worden.

 

Toch een feestweek in 2021

feestweeklogo

Dorpsgenoten van Alteveer-Kerkenveld,

We zijn er bijna maar, nog niet helemaal….

Dat waren de woorden van minister-president Rutte tijdens de laatste persconferentie over de maatregelen om de wereldwijde coronapandemie tegen te gaan. Een pandemie die ons allemaal heeft geraakt het afgelopen 1,5 jaar… We zijn met elkaar in een situatie beland waar héél veel zaken stil kwamen te staan, ook ons sociale leven en de ontmoetingen als dorpsgenoten onder elkaar.

Dit alles om de kans op besmetting zo klein mogelijk te houden en de druk op de zorg te verminderen.

De eindstreep is in zicht, met de vaccins die in rap tempo gezet worden maar, voorzichtigheid is geboden en varianten liggen nog steeds op de loer…

In de zomer van 2020 kregen we, net als nu, weer iets meer ruimte om dingen te gaan ondernemen en te gaan organiseren, echter wél met de handrem erop.

En ook voor de komende zomer van 2021 zullen we als feestcommissie nog niet helemaal “los” kunnen, simpelweg omdat het nog niet kán, en mág..

In de evenementenbranche is weer meer mogelijk dankzij het zogenaamde “Testen voor Toegang” en een app op je telefoon die aantoont dat je gevaccineerd bent, of minder dan 48 uur geleden negatief getest bent, of dat je minder dan een half jaar geleden corona hebt gehad. Echter, dit “Testen voor Toegang” kan niet overal, maar op een bepaald aantal locaties.

Voor de feestcommissie Alteveer-Kerkenveld is het belangrijk dat we een feest willen organiseren voor iedereen, voor alle doelgroepen. Zónder restricties als de 1,5 meter-regel, en testen.

De overheid neemt 13 augustus a.s. een besluit of, en zo ja wanneer, álle maatregelen eraf gaan en dat is 3 dagen vóór de start van de feestweek….. Voor een volwaardige, “ouderwetse” feestweek komen die beslissingen, waarschijnlijk, te laat.

Een dampende, stampende, afgeladen feesttent met iedereen hutjemutje op elkaar is voor dit jaar gewoon nog niet realistisch! En je krijgt er ook gewoon géén vergunning voor....

Het is niet anders!

Gaan we dan niks doen? Dat zéker niet! De feestcommissie heeft een aangepast programma bedacht voor de week van 16 t/m 22 augustus a.s. met, hopelijk, voor iedereen wat!

Met o.a. klaverjassen, darten, een kindermiddag, speurtocht, een creatieve workshopronde door het dorp, “Kroampie an Huus” een Openlucht Bingo, een Pub quiz, Happen en Trappen, een sportieve meerkamp voor alle doelgroepen, DJ’s en livemuziek op een groot terras, een “Silent Disco”, dauwtrappen, een dorpsbrunch met livemuziek en misschien nog wel meer… hopen wij toch elkaar, in goede gezondheid, te ontmoeten tijdens een, weliswaar aangepaste maar, oergezellige feestweek 2021!

Houd de website van Alteveer-Kerkenveld in de gaten voor alle details, hoe laat en wanneer en voor de opgave-mogelijkheden!

Namens de feestcommissie Alteveer-Kerkenveld,

 Arjan Wolf

Zoeken (offcanvas)