• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Juni 2022

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 5 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
276

Jeu de boule in juni 2022

De uitslagen van de maand juni. Op de maandagavond werd Jan Loovers eerste met 21 punten en tweede werd Gerard Zwiers met ook 21 punten. Op de derde plaats eindigde Wessel Hoogeveen met 18 punten. O lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
299

Dorpshuis Alke: Boerenblond geannuleerd

Bericht Dorpshuis Alke:   Op 25 april 2020 zou Boerenblond in de Alke optreden. Door Corona is dat destijds niet door gegaan. Helaas komt Boerenblond ook dit jaar niet in de Alke, maa lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
292

VVak verliest ook laatste competitie wedstrijd

In Ens verliest VVAK met 4 - 2. Op een mooi sportpark en op kunstgras was VVAK in de eerste helft de bovenliggende partij. Er werd gerust met een 2 - 0 voorsprong voor VVAK. Zoals vaak kan VVAK in d lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
226

Daphne uit Alteveer loopt Cascaderun voor Hersenstichting

Bron: Dagblad van het Noorden Daphne Scholing uit Alteveer staat alweer in de startblokken en is volop in training voor de Cascaderun die 12 juni aanstaande weer door kan gaan. Ze verschijnt aan de... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
287

Jeu de boule in mei 2022

Bij de jeu de boule wedstrijden op de maandavond werd Henk Bosma (foto) eerste met 33 punten. Op de tweede en derde plaats eindigden Henk Botter en Wessel Prij met 27 en 24 punten. Op woensdagmiddag lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5

Zoeken (offcanvas)