• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

September 2021

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 8 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
365

VVAK verliest van Steenwijk

De eerste competitie wedstrijd van het seizoen 2021/2022 werd met 4 - 0 verloren. VVAK moest aantreden tegen Steenwijk dat van de zondag derde klasse was overgestapt naar de zaterdag 5e klasse. In d lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
341

Geen traditionele feestavond Jachtcombinatie Leenders dit jaar

Geen traditionele feestavond Jachtcombinatie Leenders dit jaar. Graag had de jachtcombinatie Leenders dit jaar weer de feestavond willen houden in het dorpshuis de Alke voor haar boeren en verpachter... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
348

VVAK speelt gelijk tegen SVN'69

Tegen het twee klassen hoger spelende SVN'69 uit Nijeveen behaalt een gelijk spel 1 - 1. In de eerst helft waren er kansen over en weer. De ruststand 1 - 1 gaf dan ook de verhouding goed weer. In de lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
317

VVAK verliest nipt van Tonego

In de eerste thuiswedstrijd om de districtsbeker verliest VVAK met 0 - 1 van Tonego uit Luttelgeest. Hoewel de gasten twee klassen hoger spelen was dit verschil niet altijd te zien. VVAK speelde met lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
401

Onderons bij de soep

Het gaat weer beginnen: 'onderons bij de soep' Jong en oud proberen met elkaar te verbinden, ouderen uit hun isolement proberen te krijgen, een gesprek van alledag met elkaar aangaan, weten van ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
355

VVAK in Bargeres tegen Bargeres

Eindelijk wordt er weer, in KNVB verband, gevoetbald. In oktober 2020 was de laatste officiele wedstrijd. In Bargeres werd de eerste bekerwedstrijd gespeeld tegen een club die de overstap van de zon lees meer..

Overige
Rieks Jonkman
487

De wraak van Mina Koes (04-09-2021)

De wraak van Mina Koes (04-09-2021)Film: Rieks Jonkman  ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
435

Resultaten 1 - 8 van 8

Zoeken (offcanvas)