• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Oktober 2016

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 14 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
1112

VVAK verliest van VEV

In Klazienaveen-Noord was VVAK niet opgewassen tegen VEV, uitslag 6 - 4. Al na 2 minuten stond VVAK op achterstand, maar door een paar goede aanvallen lukte het om op voorsprong te komen. Die voorspro... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1233

Positieve ontwikkelingen Kerkenveld-Noord

Ingezonden bericht: Plaatselijk Belang Alteveer/Kerkenveld Het plaatselijk belang A-K heeft samen met de gemeente en een projectontwikkelaar de handen ineen geslagen om het plan Kerkenveld-Noord ni lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
932

Fonds is blij met opbrengst collecte

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 23 oktober 2016 Met de collecte van Fonds verstandelijk gehandicapten is in Alteveer en Kerkenveld 600,90 euro opgehaald. Een resultaat waar het fonds trots op is.& lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1137

Lichtdoorlatend dak in wintergarten vleeskuikenstal

Bron: Pluimveeweb.nl Albert en Wendy Koekoek uit het Drentse Kerkenveld hebben deze zomer drie wintergartens met een lichtdoorlatend en isolerend dak voor vleeskuikens in gebruik genomen. Hierd lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
930

Uitslag hersengymnastiek

Afgelopen woensdagavond werd in het Dorpshuis "de Alke" de 2e ronde van de Wintercompetitie Alteveer/Kerkenveld gehouden. Het lukte het team "Onder de Tien" als beste uit de bus te komen met maar lie... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
1119

VVAK wint eindelijk

Als rode lantaarndrager won VVAK van SETA met 6 - 3. Vanaf het begin van de wedstrijd zette VVAK de tegenstander onder druk. Vrij vlot werd het 2 - 0 en daarna zelfs 3 - 0. Vlak voor de pauze slaagd lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1098

Ned. Bijbelgenootschap organiseert Bijbelquiz

Nederlands Bijbelgenootschap organiseert Bijbelquiz in Alteveer-Kerkenveld. Op dinsdag 1 november wordt in “de Alke” de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap gehoud lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1652

Brandhout

Inwoners van Alteveer-Kerkenveld   Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld, geeft op donderdag 20 oktober van 09.00 tot 16.00 uur en zaterdag 22 oktober van 10.00 tot 12.00 uur de mogelijkheid lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1002

Stremming Jan Haarstraat in Kerkenveld

Op maandag 17 oktober wordt gestart met werkzaamheden aan de Jan Haarstraat in Kerkenveld. De werkzaamheden bestaan uit het plaatselijk repareren van asfalt, het aanbrengen van nieuwe asfaltlagen en ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1408

Update belevingsbos

Bewoners van Alteveer-Kerkenveld Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld en een aantal vrijwilligers zijn na de vakantie weer bezig met het opruimen en inrichten van het beleefbos/wandelbos in Kerke lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
955

Mantelzorgdag

Bron: Dewoldennieuws.nl Donderdag 10 november 2016 is het mantelzorgdag in De Wolden. Op deze dag zet De Wolden mensen die zorgen voor hun partner, een ouder, kind, familielid, vriend of kennis in he... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
1118

VVAK verliest weer

In Nieuwe Pekela was VVAK niet opgewassen tegen Damacota, uitslag 4 - 2. De thuisploeg zette VVAK vanaf het begin onder druk. Het gevolg, al snel was het 1 - 0 en er waren kansen op meer voor Damaco lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
804

Wintercompetitie Hersengymnastiek weer van start

Afgelopen woensdagavond is in het Dorpshuis "de Alke" de competitie Hersengymastiek Alteveer/Kerkenveld weer van start gegaan. Het was weer, mede dank zij de vele gevarieerde vragen, een leerzam... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
968

Jeu de boule in september

In september konden er op maandagavond 12 - en op woensdagmiddag 15 wedstrijden gespeeld worden. Op maandagavond werd Arend Zantingh (foto) met 27 punten eerste. Op de tweede plaats behaalde Henk Bo lees meer..

Resultaten 1 - 14 van 14

Zoeken (offcanvas)