• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

September 2016

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 13 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
922

Leesgroep Alteveer - Kerkenveld

Hallo dorpsgenoten, Wie van jullie houdt er van lezen en wil lid worden van de leesgroep Alteveer – Kerkenveld? Per seizoen lezen we vier geselecteerde boeken en deze bespreken we in de leesg... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
2839

Thema Feestweek 2017: Omgekeerde wereld

Thema Feestweek 2017: Omgekeerde wereld.(28 augustus t/m 3 september) En warm was het!We kunnen met ons allen terugkijken op een zeer geslaagde feestweek.Op enkele dagen was het zo warm, dat hierdo lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1100

Vrijheidsmonument, hoever zijn we?

Het is alweer even geleden dat de commissie iets van zich liet horen. Intussen zijn er al verschillende gesprekken geweest, er is geschetst, gerekend, gegumd en weer getekend.Op een wat schemerige lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
961

Nieuw seizoen hersengymnastiek

Ingezonden: commissie hersengymnastiek De tijd is bijna aangebroken dat wij weer met onze breintraining van de hersengymnastiek kunnen beginnen.Hieronder staan de data van de avonden van onze trainin... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
975

VVAK blijft gelijkspelen

  Ook tegen het lager op de ranglijst staande Erica'86 speelt VVAK gelijk, nu met 3 - 3. In de eerste helft had VVAK de meeste kansen. Er werd er echter slechts een benut, ruststand 1 - 0. In de lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
973

VVAK weer gelijk

In Nieuw-Balinge behaalde VVAK opnieuw een gelijkspel, nu werd het 1 - 1. De thuisclub was in de eerste helft de meerdere van VVAK. De vele kansen werden door Nieuw-Balinge niet echt benut. De rusts lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
924

(Herhalings-)lessen bediening AED

Binnenkort worden er herhalingslessen gegeven voor het bedienen van het AED apparaat in Dorpshuis Alke. De kosten hiervan bedragen ongeveer 17,50 per persoon.Voor mensen die helemaal nog nooit een t lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
1139

VVAK speelt gelijk

Tegen Achilles 1894 uit Assen ondergaat de beginstand geen wijziging. Het blijft dus 0 - 0. Voor Achilles 1894 een forse tegenvaller, voor VVAK een flinke meevaller. Op sportpark 't Zandmeer waren d lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
1031

VVAK begint met verlies

In Zuidlaarderveen verliest VVAK met 6 - 2 van DSZ'16. De nieuwe club mag nog niet in Zuidlaren spelen. VVAK begon goed aan de wedstrijd en was door middel van veel inzet de eerste 20 minuten een ge lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
1137

Jeu de boule in augustus

In de maand augustus is er onder uitstekende weersomstandigheden jeu de boule gespeeld. Op de maandagavond was Jan Loovers de beste met 27 punten. Tweede en derde waren respectievelijk Jan Hoek en E lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
945

Succesvolle rommelmarkt voor "Schouder aan Schouder"

Bron: Hoogeveensche Courant Foto: Henk Sieders Het team Schouder aan Schouder dat op 16 en 17 september meedoet aan de SamenLoop voor Hoop in Zuidwolde, had zaterdag een meer dan geslaagde actie. ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
2687

Vriendelijk verzoek van Riks Zomer (BzV kandidaat)

To all my Dutch friends. Bij deze wil ik iedereen bedanken voor alle positieve reacties en gelukswensen naar aanleiding van de deelname aan boer zoekt vrouw. Het doet goed om na zo lang hier te zij lees meer..

Nieuwsoverzicht
Henk Sieders
1240

Film Shindler's List en lezing over Auschwitz en Birkenau

Uitnodiging voor alle belangstellenden Op 6 september om 20.00 u wordt de film Shindler's List vertoond in de PKN kerk in Alteveer. Een week later op 13 september is er een lezing door Ds Zweers uit... lees meer..

Resultaten 1 - 13 van 13

Zoeken (offcanvas)