• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Juli 2016

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 9 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Henk Sieders
1234

Wandel4Daagse "Anders dan Anders"

De 1ste wandel4daagse “Anders dan Anders” met dagelijks bijna 150 deelnemers, is tot een goed einde gekomen. Overwegend mooi weer, slechts één dagdeel regen. Helaas liet lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1119

Samenvatting feestweekactiviteiten

Let op: uiterlijke opgavedatum is maandag 8 augustus! ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
941

Gemeenteraad gaat anders werken

Bron: de-wolden.nieuws.nl De gemeenteraad van De Wolden gaat vanaf 1 september anders werken. Dialoog, debat en besluitvorming worden dan beter gescheiden en vinden niet meer gelijktijdig plaats... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1450

Iets verdachts gezien? Bel 112

Afgelopen nacht (rond 01.00 uur) liep een vrouwelijk persoon met een donkere haarkleur in een paardenstaart door Kerkenbovenveen. Ze nam foto's en zat te bellen, dit was zeer verdacht!Achteraf blijk lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1658

Vernieuwde website is online!

Wij zijn heel blij dat deze vernieuwde website online is. Meer dan een jaar zijn wij achter de schermen bezig geweest om de site te moderniseren, alle nieuwsberichten en overige gegevens over te zett... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1286

Koning Willem Alexander opent feestweek 2016

Op zondag 21 augustus zal koning Willem Alexander de feestweek 2016 openen. Omdat de agenda van onze koning het niet toelaat dit op de werkelijke openingsdag, dit is maandag 22 augustus, te doen is d... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1022

Speeltuin Alteveer zoekt bestuursleden

De speeltuinvereniging stond wat op een lager pitje en dat vonden wij, als ouders, erg jammer en daarom vormen we sinds kort het nieuwe bestuur. Maar zijn nog op zoek naar een paar bestuursleden, bij... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Henk Sieders
1129

Uitslag beachvolleybal 2016

BeachVolleybal 2016 in Alteveer/Kerkenveld, onder goede weersomstandigheden zijn er weer leuke wedstrijden gespeeld, 9 teams hebben tot het laatst gestreden om de eerste prijs. De winnaars van de edi... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
921

Jeu de boule in juni 2016

In juni hebben de jeu de boulers op maandagavond te maken gehad met regenachtig weer. Toch konden er nog 9 partijen gespeeld worden. Eerste werd Hendrikjan Bruins Slot met 21 punten. Tweede en derde lees meer..

Resultaten 1 - 9 van 9

Zoeken (offcanvas)