• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Maart 2016

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 10 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1302

Auschwitz: lezing Jodenvervolging

Dinsdag 19 april a.s. zal Ds. P. Ros uit Hasselt een lezing houding over het Jodendom en de Jodenvervolging. Aanvang is 20:00 uur en zal plaatsvinden in de grote zaal van de PKN-kerk te Alteveer. W... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
736

VVAK wint verrassend van koploper

VVAK straft een wellicht wat overmoedig Waskemeer met 3 - 1 af. VVAK begon de wedstrijd met heel veel strijdlust. Dat resulteerde al na 4 minuten in het eerste doelpunt. Blijkbaar wisten de Waskemeer... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
957

Henk Bosma wint fotowedstrijd

Henk Bosma uit Alteveer heeft de Fotowedstrijd2016.eu gewonnen. In de categorie portretten werd hij eerste met deze foto. Er waren 8469 inzendingen en een prijzenpot van € 30.000,-.De inzendin lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
878

OBS De Bosrand: Nationale Pannenkoekdag 2016

Obs De Bosrand in Kerkenveld heeft vrijdag voor de tweede keer deelgenomen aan de Nationale Pannenkoekdag 2016. Op deze dag bakken basisschoolleerlingen in het hele land massaal pannenkoeken voor oude... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
767

VVAK verliest van Helpman

In Haren verliest VVAK met 3 - 1 van Helpman. VVAK wilde graag de goede lijn van de afgelopen weken voortzetten. In eerste instantie leek het daar ook wel op, want VVAK bracht de stand al gauw op 1 -... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
725

VVAK wint eindelijk weer

VVAK behaalt met 1 - 0 de derde overwinning van dit seizoen. De tegenstander, SCN uit Nieuwlande, begon goed aan de wedstrijd. De kansen werden echter niet in doelpunten omgezet. Wellicht daardoor gi... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
833

Jeu de boule in februari 2016

Onder wisselende weersomstandiheden hebben de leden van de jeu de boule vereniging Alke ook deze maand hun wedstrijden kunnen spelen. Op de maandagavond werd HendrikJan Bruins Slot winnaar met 21 lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
940

Jaarverslag 2015 Plaatselijk Belang

Plaatselijk Belang Jaarverslag 2015Met als leidraad een activiteitenlijst die voortgevloeid is uit de dorpsvisie hebben wij als Plaatselijk Belang een productief jaar gehad. Maar ook zijn wij heel tro... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
856

Notulen 2015 Plaatselijk Belang

Notulen algemene ledenvergadering plaatselijk belang Alteveer-Kerkenveld 10 maart 20151. Opening door dhr. R. Bruins•Iedereen wordt van harte welkom geheten. Er zijn 21 personen aanwezig.2. Notul... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
851

Resultaten 1 - 10 van 10

Zoeken (offcanvas)