• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Februari 2016

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 7 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
916

VVAK verliest weer

In Wijnjewoude verliest VVAK met 4 - 1. ODV had drie punten im mindering gekregen door het laten meespelen van een ongerechtigde speler. De drie punten wilden ze tegen het laag geplaatste VVAK weer a... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1096

Vrijheidsmonument in Alteveer-Kerkenveld

Er is een comité ingesteld voor het oprichten van een vrijheids/herdenkings-monument. Dit als gevolg van de activiteitenweek in november 2015 ter ere van het 100 jarig bestaan van het kerkgebo... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
792

VVAK gelijk tegen Pesse

In Pesse speelde VVAK met 4 - 4 gelijk. Na een snelle achterstand leek VVAK de wedstrijd naar zijn hand te zetten. Door weer veel strijdlust werd de achterstand omgezet in een 2 - 1 ruststand. In de t... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
793

Uitslag hersengymnastiek 10 februari 2016

Afgelopen woensdagavond werd in het Dorpshuis "de Alke" de 6e ronde van de competitie Hersengymastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden.Het was weer zoals vanouds een gezellige en leerzame avond.Het lukte ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
801

Ruime nederlaag voor VVAK

Op het eigen sportpark verloor VVAK met 6 - 1 van Angelslo uit Emmen. Na 10 minuten was de wedstrijd in feite al beslist, doordat een Angelslo aanvaller door middel van een hattrick de stand op 3 - lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
762


Resultaten 1 - 7 van 7

Zoeken (offcanvas)