• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Juli 2015

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 7 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
716

Sponsoren gezocht voor aktie Sinterklaascommissie

Ingezonden bericht SinterklaascommissieHet Sinterklaasfeest in Alteveer/Kerkenveld is al jaren vrij toegankelijk voor de kinderen en dit willen we graag zo houden. Daarom vragen wij als Sinterklaascom... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
951

Jeu de boule in juli

Deze maand is er weer iedere week jeu de boule gespeeld door de leden van de Jeu de Boules vereniging Alke.Op de maandagavond wist Hendrikjan Bruins Slot (foto links) de meeste punten te vergaren, nam... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
858

Zummerschik op Dorpsmarkt

Zummerschik komt op DorpsmarktZummerschik is een programma van RTV Drenthe waarin men van woensdag 15 juli tot en met vrijdag 14 augustus elke woensdag, donderdag en vrijdag live uitzenden vanaf een l... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
804

Termijn opgave activiteiten feestweek verlengd

Mededeling feestcommissie:De termijn voor het opgeven voor deelname aan activiteiten in de Feestweek is verlengd tot vrijdag 31 juli aanstaande. Wat betreft opgave voor het dorpsontbijt, dit kan tot w... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1078

Feestweek 2015 programma

Feestweek Alteveer/Kerkenveld 2015 thema "VIP"Let op:Uiterste datum van opgave voor activiteiten is maandag 27 juli a.s.Opgave kan via www.akfeestweek.nl ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
992

Bijbel in Gewone Taal voor de Berkenhof in Kerkenveld

Elk jaar wordt er namens de werkgroep van het Nederlands Bijbel Genootschap Alteveer-Kerkenveld een Bijbel in Gewone Taal uitgereikt. Dit jaar is de keuze van de werkgroep gevallen op  Woonzorg&n... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
839

Jeu de boule in juni

In juni kon er op 5 maandagavonden en 4 woensdagmiddagen gespeeld worden. Dat betekent dat er op maandagavond 15 wedstrijden gespeeld konden worden. Eerste werd hier Wessel Hoogeveen (foto links) lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Zoeken (offcanvas)