• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

2015

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 250 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
941

Jeu de boule in december

In december heeft Bert Koster de maandagavondcompetitie gewonnen. Hij behaalde 24 punten en bleef zo Wessel Hoogeveen en Jan Loovers voor die beiden met 21 punten respectievelijk tweede en derde wer lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1036

Verzoek Plaatselijk Belang

Om makkelijker de contributies te innen en contact met de inwoners te hebben, willen we graag van ieder lid het emailadres.Dat kunt u invullen op het volgende webadres: http://pbalteveer-kerkenveld.nl... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
961

Jeu de boule kersttoernooi

Door de leden van de jeu de boule vereniging Alke is een kerst toernooi gespeeld. Onder goede weersomstandigheden hebben de 14 leden ieder 6 partijen gespeeld. Winnaar werd Jan Loovers (foto) met 5 lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
912

Update fietspad Alteveer

Vanochtend heeft het laatste overleg van 2015 plaatsgehad.De firma Easypath zal vandaag de laatste betonplaten leggen en de aansluiting op het bestaande tegelpad gereedmaken.Ook is onderaannemer Rolan... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1255

NBG schenkt kindermagazine ALEF

Woensdag 16 december kregen de leerlingen van OBS De Bosrand in Kerkenveld en groep 3 t/m 8 van CBS De Wegwijzer in Alteveer het tweede nummer van ALEF uitgereikt door de NBG-werkgroep Alteveer-Kerken... lees meer..

Feestweek 2017
Rieks Jonkman
1736

Playbackshow 2017

PLAYBACKSHOW FEESTWEEK 2017 "OMGEKEERDE WERELD" Film: Rieks Jonkman 1e prijs: Wildcats - High School Musical - High School Musical2e prijs: De vriendengroep (Cecilia Fik) - Pitch Perfect - Final Per... lees meer..

Feestweek 2015
Rieks Jonkman
1031

Wij hebben een woonboot

Feestweek 2015 Wij hebben een woonboot  ... lees meer..

Feestweek 2015
Rieks Jonkman
1157

Playbackshow 2015

MINIPLAYBACKSHOW FEESTWEEK 2015 "V.I.P." Met dank aan Johan Botter 01.De VipsABBAMama Mia 02.Marianne, Melissa, Melanie, MichelleKissI was made for loving you   03.De GirlzBeyonceMix ... lees meer..

Feestweek 2016
Rieks Jonkman
1756

Miniplaybackshow 2016

MINIPLAYBACKSHOW FEESTWEEK 2016 "FANTASY" Met dank aan Klaas Jonkman 1e prijs: Iris, Aniek, Marleen en Lotte - David Guetta - She wolf2e prijs: Rik, Twan, Luuk en Emy - Nick en Simon - Rosanne3e pri... lees meer..

Feestweek 2016
Rieks Jonkman
2632

Playbackshow 2016

PLAYBACKSHOW FEESTWEEK 2016 "FANTASY" Met dank aan Klaas Jonkman 1e prijs: Romy Batterink, Amber Tjeerdsma, Sharon Loopers, Ilse Berends - Fleur East - Sax2e prijs: Roy Woltinge, Sander de Lange, Pe... lees meer..

Feestweek 2017
Rieks Jonkman
1432

Miniplaybackshow 2017

MINIPLAYBACKSHOW FEESTWEEK 2017 "OMGEKEERDE WERELD" Film: Rieks Jonkman 1e prijs: Rik, Twan, Luuk en Emy Koekoek - Pater Moeskroen - Roodkapje2e prijs: Aniek en Marleen Groot Beumer, Lotte v.d. Deen... lees meer..

Onderwijs, cultuur en religie
Rieks Jonkman
2879

Dorpskerk Actief

De leden van de commissie zijn: Elly Coelingh, Nieuwstraat 25, tel. 361898 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. document.getEl... lees meer..

Feestweek 2015
Rieks Jonkman
1348

Miniplaybackshow 2015

MINIPLAYBACKSHOW FEESTWEEK 2015 "V.I.P." Met dank aan Johan Botter 01. Floor Veening, Alysha Vogelzang, Nienke Lensen, Ella Lesscher Omi Cheerleaders     02. Maureen Jonker, Mariska... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
986

Kerkenveld krijgt speel-, doe- en wandelbos

Bron: De Hoogeveensche CourantIn navolging van dorpen als Echten en Veeningen, krijgt ook Kerkenveld een speel-, doe- en wandelbos. Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld koopt een bos van 1,6 hectare... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
726

Uitslag hersengymnastiek 9 december 2015

Afgelopen woensdagavond werd in het Dorpshuis "de Alke" de 4e ronde van de Wintercompetitie Hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden.De te behalen punten lagen dit keer heel dicht bij elkaar maar... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
823

VVAK speelt gelijk

In Hoogezand tegen HS'88 speelt VVAK met 2 - 2 gelijk. Tegen het hoger op de ranglijst staande HS'88 mocht VVAK van geluk spreken dat de ruststand 0 - 0 was. Na wat omzettingen ging het in de tweede h... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
810

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
784

VVAK wint weer

Na zes achtereenvolgende nederlagen wint VVAK met 4 - 0 van BSVV.  De ploeg uit Bovensmilde staat op de vijfde plaats van de ranglijst en had al 15 punten meer dan VVAK. Vooraf dus geen gemakkeli... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
815

Jeu de boule in november

In de maand november konden er zowel op de maandagavond als woensdagmiddag 12 partijen gespeeld worden. In de onderlinge competitie werd Egbert Kats (foto) op de maandagavond eerste met 33 punten. lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
847

VVAK verliest van De Griffioen

Voor de zesde achtereenvolgende keer verliest VVAK, nu met 3 - 1. In Oosterwolde speelde De Griffioen in de eerste helft een klasse beter dan VVAK. Dat resulteerde in een 2 - 0 ruststand. In de tweede... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
866

Toneelvereniging OBK opgeheven

Ingezonden bericht.Toneelvereniging OBK is opgericht in 1942 en houdt dus na bijna 75 jaar op te bestaan.Het bestuur heeft tot haar spijt besloten de Toneelvereniging OBK op te heffen.Het bestaan van ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
821

Uitslag hersengymnastiek 11 november 2015

Afgelopen woensdagavond werd in het Dorpshuis "de Alke" de 3e ronde van de wintercompetitie hersengymnastiek Alteveer/ Kerkenveld gehouden.De sterren van de avond waren dit keer het team van het "Kobu... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
839

VVAK blijft verliezen

VVAK verliest weer, nu met 2 - 0. Thuis tegen, een naar verwachting gelijkwaardige tegenstander, kon VVAK geen recht doen gelden op een overwinning. VVAK kon het beter spelende NKVV uit Dalerpeel ruim... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
801

VVAK niet opgewassen tegen SVBO

  Het wordt eentonig, maar ook tegen SVBO in Bargeroosterveld kon VVAK geen recht doen gelden op een overwinning. Het werd 6 - 2 voor de thuisploeg. VVAK begon heel gedreven en kwam op voorspr lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1106

Vraag over Albert van Daatselaar

Ingezonden bericht:Als oud Hoogevener ben ik geboren op 17 maart 1938 te Noordscheschut op het Noord 231.Mijn ouders waren Roelof Kleine enTrijntje Meppelink.Ik kreeg afgelopen vrijdag het R.D. onder ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
882

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1071

Sinterklaasfeest 2015

Hallo iedereen,Jullie kunnen je allemaal weer opgeven voor het sinterklaasfeest in de Alke !!Hallo Jongens en Meisjes,Sinterklaas en zijn pieten komen dit jaar weer naar Dorpshuis de Alke om zijn verj... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
820

VVAK verliest opnieuw

Op het eigen sportpark was VVAK niet opgewassen tegen Helpman. De zaterdag afdeling van de zondagclub Helpman uit Groningen is ambitieus en willen naar de derde klasse. Op het veld is die ambitie duid... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
863

Werkzaamheden fietspad Alteveer

Tussen 2 november en 24 december wordt het bestaande fietspad van betontegels omgevormd tot een fietspad van betonelementen van het Easypath-systeem. Gelijktijdig vervangt de BAM ook de gasleiding en ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
846

Jeu de boule in oktober

In oktober is er volop gespeeld door de leden van de jeu de boule vereniging Alke. In de onderlinge competitie op de maandagavond werd HendrikJan Bruins Slot (foto) eerste met 24 punten. ook de twee lees meer..

Resultaten 1 - 30 van 250

Zoeken (offcanvas)