• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Oktober 2014

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 14 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wolter Padding
835

Bijzondere dienst met ANCORA op zondag 2 november 2014

In de dienst van zondag 2 november 2014 om 10.00 uur hebben we in de Protestantse Gemeente Alteveer/Kerkenveld zang- en muziekgroep Ancora uitgenodigd. Ancora is een zang- en muziekgroep voor mense lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
933

Jeu de boule in oktober

In de maand oktober hebben de leden van Jeu de Boule vereniging Alke, ondanks een paar regendagen, nog een redelijk aantal wedstrijden kunnen spelen. Op de maandagavond is men tot 10 wedstrijden g lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wolter Padding
971

Nationale Bijbelquiz in 'de Alke'

Op dinsdagavond 28 oktober is in het dorpshuis 'de Alke' weer de jaarlijkse bijbelquiz gehouden. 15 stratengroepen en een aantal individuele spelers hebben hieraan meegedaan, totaal plusm lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
868

Afvalinzameling verandert?

Bron De Wolder Courant d.d. 22 oktober 2014 In het voorjaar van 2015 verandert de vorm van afvalinzameling in De Wolden. De gemeente heeft als doel om in 2020 75% van het afval te scheiden. Dat is... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
803

VVAK gelijk tegen Sleen

Tegen het onderaan staand de ranglijst Sleen slaagde VVAK er niet te winnen. Het werd 3 - 3. In de eerste helft had VVAK het moeilijk om het enthousiast begonnen Sleen hun wil op te leggen. Toen dat e... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wolter Padding
834

Bijbelquiz in de Alke

Op 28 oktober wordt in 'de Alke' de jaarlijkse Bijbelquiz van het Nederlands Bijbelgenootschap gespeeld. Dit jaar staat de quiz in het teken van de Bijbel in Gewone Taal, een duidelijke bijb... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
927

Bloembollen in Alteveer-Kerkenveld

Op initiatief van Plaatselijk belang zijn er op maandagmorgen 20 november bloembollen geplant bij de kernborden van Alteveer-Kerkenveld. Onder leiding van hovenier Geert van Boven en de voorzitter lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
873

VVAK uit de beker

Staphorst toonde op sportpark 't Zandmeer aan dat er toch wel veel verschil is in voetbalvermogen tussen de hoofdklasse en de vierde klasse. De ruststand was 4 - 0 in het voordeel van Staphorst. ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
931

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
757

Uitslag hersengymnastiek 8 oktober 2014

De tweede ronde hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld werd afgelopen woensdagavond weer gehouden in het Dorpshuis "de Alke". Dit keer was het weer een echte nek aan nek race tussen de rivaliserende te... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
785

VVAK wint derby tegen Pesse

In Pesse is VVAK er in geslaagd met 2 - 1 te winnen. Pesse begon de wedstrijd voortvarend, echter VVAK nam het initiatief al snel over en ging dan ook verdiend met een 1 - 0 voorsprong rusten. In de t... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1029

Nieuwsbrief Plaatselijk Belang

Beste inwoners van Alteveer-Kerkenveld Zoals beloofd in het voorjaar om wat meer naar buiten te treden als Plaatselijk Belang via onze dorpssite, hierbij weer een klein verslag. De vakanties zijn we... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
818

Jeu de boule een tegen een

Net als in het voorjaar heeft Jeu de Boule vereniging Alke op woensdag 1 oktober een zogenoemd een tegen een toernooi gehouden. Begonnen werd om 10:00 uur en om 16:uur was de winnaar bekend. Dat w lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
777

Jeu de boule in september

In de onderlinge competitie hebben de leden van de Jeu de Boule vereniging Alke weer iedere maandagavond en woensdagmiddag kunnen spelen. Op de maandagavond werd Henk Bosma eerste met 39 punten uit lees meer..

Resultaten 1 - 14 van 14

Zoeken (offcanvas)