• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Augustus 2014

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 10 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
826

Jeu de boule in augustus

Ook in de maand augustus hebben de leden van de jeu de boule vereniging Alke hun onderlinge competitie afgewerkt. Op de maandagavond werd Wessel Hoogeveen eerste, hij slaagde er in om al zijn wed lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
855

Opnames playbackshow staan online

Het heeft eventjes geduurd maar dan eindelijk: alle playbackshow filmpjes van de feestweek staan online. De opnames zijn gemaakt door Klaas Jonkman. Hartelijk dank! Ga hier rechtstreeks naar het fil... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
817

Gevonden en vermist op feestterrein

- Tijdens het opruimen is er op het feestterrein een Samsung batterij gevonden, vermoedelijk van een telefoon. Inlichtingen bij Geert Perdok, Alkesingel. - Wie heeft er een bedelarmband verloren op h lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
911

Burendag 2014

Als buurtwerker van Welzijn De Wolden wil ik graag het volgende bij u onder de aandacht brengen. Op zaterdag 27 september vindt er weer de jaarlijkse landelijke burendag plaats. Een initiatief van he... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
959

Johan Jonkman koninklijk onderscheiden

Tijdens het dorpsontbijt, waar ruim 220 mensen aan deelnamen, is Johan Jonkman door burgemeester De Groot van Gemeente De Wolden benoemd tot Lid in de orde van Oranje Nassau voor al zijn werkzaamheden... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
806

Uitslagen feestweek 2014

Tuinen 1e prijs Alkesingel 36 2e prijs Gedempte Wijde Wijk 5 3e prijs Talensstraat 32 4e prijs Jan Haarstraat 51 Versierde straten 1e prijs Jacob Katsstraat 2e prijs Talensstraat 3e prijs Alkes... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1356

Foto's feestweek

Ga hier rechtstreeks naar de foto's van de feestweek. Tip: met functietoets F11 kunt u uw scherm vergroten. DEZE WEBSITE HEEFT OOK EEN FACEBOOK PAGINA: KLIK HIER OM OOK VRIEND TE WORDEN... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
875

Inschrijving Alkeloop

Op 13 augustus wordt weer de Alkeloop georganiseerd. De inschrijving voor de alkeloop is al geruime tijd geopend en nu verlengd t/m 12 augustus. Voor alle afstanden is het mogelijk om via internet in ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
682

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
856

Foto's kindermiddag feestweek

Wie of wie zou voor ons de kindermiddag op dinsdagmiddag willen fotograferen in de feestweek? Graag even een reactie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld... lees meer..

Resultaten 1 - 10 van 10

Zoeken (offcanvas)