• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

April 2014

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 7 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
882

Jeu de boule in april

In april hebben de leden van de jeu de boule vereniging onderling gespeeld. Er zijn op maandagavond 9 wedstrijden gespeeld. Net als vorige maand was Henk Bosma weer degene met de meeste punten, na lees meer..

Ongecategoriseerd
Rieks Jonkman
781

Redactie

Redactieleden Piet Bos Renzo van Buuren Rieks Jonkman Roelof Dekker Wessel Prij Wolter Padding Algemeen emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te z... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
906

VVAK wint met dubbele cijfers

Tegen VCG uit Geesbrug won VVAK op het eigen sportpark met 14 - 0. De rode lantaarndrager, VCG, kon weinig tot geen weerstand bieden aan de koploper VVAK. Bij de rust stond het al 7 - 0 en in de twee... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
773

Beslis mee over de openbare verlichting in Alteveer/Kerkenveld

Ingezonden bericht Op de onderstaande tekeningen van Alteveer Kerkenveld staat de openbare verlichting. Er moet gekeken worden welke verlichting die nu nog aanstaat ‘s nachts eventueel uit zou ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
857

VVAK opnieuw koploper

In Tiendeveen won VVAK met 4 - 0. In de eerste helft had VVAK moeite om de verdediging van de thuisclub uiteen te spelen. VVAK scoorde 1 keer. In de tweede helft maakte VVAK duidelijk dat het beter wa... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
659

Team "Alteveer" wint competitie hersengymnastiek 2013/2014

Op woensdagavond 2 april werd in het Dorpshuis "De Alke" alweer de laatste avond van de competitie Hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden. Het was weer een spannende avond, die gewonnen werd d... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
825

Jeu de boule club Alke

De leden van de jeu de boule club Alke spelen op maandagavond en woensdagmiddag een onderlinge competitie. In de maand maart zijn er op maandagavond 16 wedstrijden gespeeld. De winnaar was Henk B lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Zoeken (offcanvas)