• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Januari 2014

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 12 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
742

VVAK wint ruim

In Erica was de plaatselijke zaterdagvereniging niet opgewassen tegen VVAK, uitslag 8 - 2. Al na een kwartier was duidelijk dat Erica'86 geen partij was voor VVAK. De stand was toen al 3 - 0. So... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
552

Hemelvaartweekend 2014 weer in het teken van Autoblubbering en Piratenfeest

Vrijdag 30 mei 2014 is het weer zo ver !! Autoblubbering Op het feestterrein in Alteveer wordt het weer een groots tafereel, met in de pauzes spectaculaire stunts. Zaterdag 31 mei is er weer het ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
812

Volleybalclub zoekt nieuwe leden

Ingezonden bericht Beste dames uit Alteveer en Kerkenveld, Wij zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste leden. We trainen op donderdagavond van 20.00-21.30 uur (m.u.v. de schoolvakanties). Onze... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
640

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
672

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
743

Nieuwsberichten Dorpshuis Alke

WIST U DAT: Kadoshop DE KELDER nieuwe openingstijden heeft: woensdag-, donderdag- en vrijdagmorgen van 9.30-12.00 uur, er zijn leuke decoraties voor binnen en buiten, geurartikelen van bridgewater... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
675

Opsteker voor plan pannakooi en skatebaan

Uniek boek @DeWolden2013 In woord en beeld De inwoners van Alteveer-Kerkenveld kunnen binnenkort een mooi boek over hun gemeente en dorpen aan hun collectie toevoegen. Op 5 maart wordt het boek ‘@D... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
694

VVAK is koploper

Door zelf te winnen en doordat Hoogeveen verloor is VVAK koploper geworden. De tegenstander van vandaag, Twedo, bood in de eerste helft goed tegenstand met als gevolg dat de ruststand 0 - 0 was. In de... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
592

Uitslag hersengymnastiek 8 januari 2014

Op woensdagavond 8 januari werd in het Dorpshuis "de Alke" alweer de 5e ronde van de competitie Hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden. Het werd een spannende avond waarbij de punten van de... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
864

Fietsen en meer Alteveer geopend

Ingezonden bericht "Fietsen en meer Alteveer" (voorheen Westerbeek): Open huis was er zaterdag 11 januari en ook nog maandag 13 januari van 10.00-16.00 uur, daarna geopend van dinsdag t/m zaterdag.... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
723

Oproep: informatie over een kano in het veen

Ingezonden bericht L.S.. In het boek van Lammert Huizing over Zuidwolde (Zuidwolde zoals het was) is op pagina 11 sprake van een boot, die in het veen is verdwenen. Is hierover iets meer bekend ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
672

Nieuwjaarsloop VVAK

De traditionele nieuwjaarsloop van VVAK op de eerste zaterdag van het nieuwe jaar is onder ideale weersomstandigheden verlopen. Het was bepaald geen 'snertweer'. Op de beide afstanden (1 lees meer..

Resultaten 1 - 12 van 12

Zoeken (offcanvas)