• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

September 2013

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 17 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
893

Pop/Rock coverband Through Time in Dorpshuis Alke

Zaterdag 5 oktober is er een optreden van de Pop/Rock coverband Through Time uit Hoogeveen. Deze band timmert sinds 2008 flink aan de weg met nummers van Fleetwood Mac, Anouk, Pink, Coldplay en vele a... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
865

Lezing over De Wolf

Groot predator DE WOLF. Is ie er, komt ie er, is ie er geweest : DE WOLF Eco Natura houdt in samenwerking met de NOJG ( Nederlandse Organisatie voor Jacht- en Grondbeheer) een lezing over de wol... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
859

VVAK speelt gelijk

In Klazienaveen-Noord is VVAK er niet geslaagd om te winnen, het werd 1 - 1 tegen VEV (Vlug En Vaardig). Net als vorige week moest VVAK een 1 - 0 achterstand goedmaken. Dat lukte nog voor de rust, maa... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
793

Uitslag hersengymnastiek 18 september 2013

Op woensdagavond 18 september is in het Dorpshuis "de Alke" de competitie hersengymnastiek Alteveer /Kerkenveld weer van start gegaan. Het was weer een gezellige en druk bezette avond onder de be... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
974

Burendag

Het Plaatselijk Belang heeft uit het Oranjefonds in het kader van de nationale Burendag € 500,00 gekregen om samen met vrijwilligers van de Alke, de feestcommissie en de mooimakers van het feestt... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
810

Jeu de boule baan in gebruik gesteld

De jeu de boule baan bij dorpshuis De Alke is in gebruik gesteld. Een achttal jeu de boule spelers uit Zuidwolde hebben de aanwezige belangstellenden uit Alteveer-Kerkenveld de speelwijze van het lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
914

Bordenblunder

Regelmatig zie je dergelijke foto's van bordenblunders op Kilroy. Nu is er ook een dergelijke situatie in Kerkenveld (geconstateerd en ingezonden door een inwoner van Kerkenveld, waarvoor onze ha... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
877

Vrijwilligersmarkt

Sta donderdag 17 oktober ook met uw organisatie op de 1e vrijwilligersmarkt van De Wolden! Het vinden van leuk en passend vrijwilligerswerk kan soms een hele klus zijn. Hoe weet je wat bij je past... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
743

VVAK wint eerste thuiswedstrijd

Op sportpark 't Zandmeer versloeg VVAK Erica'86 met 6 - 3. VVAK had de wedstrijd vanaf het begin onder controle. Er werden vele kansen gecreƫerd, waarvan er 6 werden benut. De tegenstander lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
706

Datum en thema feestweek 2014 is bekend: Boerenland leven

De feestweek in 2014 is van 11 augustus tot en met 17 augustus. Op het nippertje heeft het thema "boerenland leven" gewonnen. De laatste dagen was het een nek aan nek race met "te land ter zee en in ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
776

Verkeerssituatie bij Sporthal Kerkenveld veiliger

Bron: De Telegraaf Verkeerssituatie sporthal Kerkenveld veiliger KERKENVELD - Het wordt veiliger voor schoolkinderen vanuit Linde en Drogteropslagen om uit de bus te stappen bij de sporthal in Kerke... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
830

Dorcasavond

Op donderdag 17 oktober houdt de werkgroep Alteveer /Kerkenveld een informatieavond. De heer Johan van Dam zal een PowerPoint presentatie houden over Zuid Soedan. Hij is woonachtig in Veeningen en w... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
744

Informatie verzocht over verzetsactiviteiten

Onderstaand bericht hebben wij ontvangen van E. Broekman. Wie kan en wil hem / haar informatie verschaffen? Namens het team vermiste personen wo2 zijn wij bezig met een vermissingszaak die verband... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
862

Gemeentetoerusting seizoen 2013-2014

Afgelopen week werd gelijktijdig met Kerkklanken de folder gemeentetoerusting 2013/2014 verspreid. Opgave kan per email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingesc... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
866

Rommelmarkt OBS De Bosrand

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 9 september 2013 OBS De Bosrand houdt vrijdag 20 september a.s. de jaarlijkse rommelmarkt. Naast de tradiotionele rommel is er een verloting en ook kan men er terec... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
819

Jeu de boule baan is klaar

De jeu de boel baan naast dorpshuis De Alke is klaar. Er zijn 4 banen gerealiseerd. In de loop van de maand september zullen de banen in gebruik worden genomen. Op dinsdagavond 17 september zullen lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
772

VVAK start met een overwinning

Sinds het seizoen 2006/2007 speelde VVAK in Nieuw-Amsterdam tegen Twedo, nu in de vijfde klasse. VVAK maakte direct duidelijk dat het was gekomen om te winnen en vrij vlot stond het met 1 - 0 voo lees meer..

Resultaten 1 - 17 van 17

Zoeken (offcanvas)