• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Mei 2013

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 7 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wolter Padding
917

Rommelmarkt gaat niet door

ROMMELMARKT GAAT NIET DOOR !!!!!!! Zoals jullie al enige weken heb kunnen lezen zou er een rommelmarkt gehouden worden op zaterdag 8 Juni. Maar dat gaat helaas niet door, er zijn niet genoeg spul... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1055

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
759

VVAK niet opgewassen tegen GVAV-Rapiditas

VVAK verliest het eerste duel om handhaving in de vierde klasse met 3 - 1. De periodekampioen uit de vijfde klasse, GVAV-Rapiditas, bleek op sportpark 't Zandmeer in Kerkenveld over een beter spe... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
758

VVAK wint laatste competitiewedstrijd

Tegen het al gedegradeerde NWVV uit Nieuw-Weerdinge wint VVAK met 3 - 0. Voor beide ploegen stond er niets meer op het spel. Alhoewel, voor VVAK was het zaak zich voor te bereiden op de twee wedstrijd... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
830

VVAK verliest weer

Tegen de Onstwedder Boys verloor VVAK met 4 - 1. Op een mooi sportpark in Onstwedde slaagde VVAK er in om de beter spelende Boys in de eerste helft op achterstand te zetten. De ruststand was 1 - 0 in ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
10028

Kerkdienst live beluisteren of een kerkdienst gemist?

Wilt u via internet ’live’ de kerkdienst beluisteren of één van de kerkdiensten van de afgelopen 6 zondagen beluisteren, dat kan! Onze dorpskerk biedt de mogelijkheid aan mensen die door omstandigh... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
832

VVAK speelt gelijk

Op sportpark 't Zandmeer speelde VVAK gelijk tegen Haulerwijker Boys, 3 - 3. Lange tijd leek het er op dat VVAK deze wedstrijd zou winnen. In de 2de helft kwam VVAK op een 3 - 1 voorsprong. Zoals... lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Zoeken (offcanvas)