• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

November 2012

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 12 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
956

Laatste nieuws over actie Yhoran Sportel

Er is een website beschikbaar waar u de laatste stand van zaken kunt volgen m.b.t. de acties, ed. voor Yhoran Sportel en familie. Klik hier voor de site. ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
1159

Gouden speld voor Gerard Vogelzang

Rein van Veen, vice-voorzitter van de KNVB district Noord, overhandigt Gerard Vogelzang de oorkonde behorende bij de gouden speld (foto, Lucas Meinen). Op de Algemene Ledenvergadering van VVAK he lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
928

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1148

Overgebleven geld stichting Noa naar Yhoran

Bron: www.regiohoogeveen.nl Een woordvoerster van de Stichting Lieve Noa heeft onze redactie op de hoogte gebracht van het feit dat het bestuur van plan is een gedeelte of het gehele bedrag van de ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
842

Uitslag hersengymnastiek 14 november 2012

Op woensdagavond 14 november werd in het Dorpshuis "De Alke" de 2e ronde van de competitie Hersengym Alteveer/Kerkenveld gehouden. De sterren van de avond waren dit keer de "Klaverjasgroep" die de... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
815

VVAK verliest opnieuw

Net als een week eerder verliest VVAK opnieuw met 2 - 1. Thuis op sportpark 't Zandmeer ging VVS met de drie punten terug naar Oostwold in Groningen. Bij de rust stond VVAK nog voor met 1 - 0. In... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
907

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
901

Autoblubbering en Piratenfeest 2013

Ingezonden door Stichting Piratenfeest Het piratenfeest en de autoblubbering 2013 is een feit. De organisatie is er in geslaagd om voor beide dagen een fantastisch programma vast te leggen. Net a... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
2742

Van onderwijzer naar predikant

Bron: Dagblad van het Noorden d.d. 16 november 2012 Hij gelooft in mensen en in de bijbel en schroomt niet om George Clooney en The Voice of Holland in zijn preken te verwerken. Rob Wijnsma (4... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
849

VVAK verliest derby in Pesse

Na een spannende wedstrijd tegen Pesse trok VVAK aan het kortste eind en verloor met 2 - 1. In de 2-de helft kon VVAK de aanhoudende druk van Pesse niet weerstaan. Een foutje vlak voor tijd in de VVAK... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
932

Enquete beschikbaarheid openbaar vervoer en bedrijvigheid

Mijn naam is Myriam Grimberg. Ik ben studente aan de Rijksuniversiteit Groningen en ik ga voor mijn bachelorscriptie de relatie tussen de beschikbaarheid van openbaar vervoer en bedrijvigheid onderzo... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
830

VVAK wint ook thuis

VVAK wint met 2 - 0 van Mussel en behaalt zo, in deze competitie, de eerste thuisoverwinning. Na een 1 - 0 ruststand en met een speler minder vanwege een rode kaart had VVAK het moeilijk in de 2-de he... lees meer..

Resultaten 1 - 12 van 12

Zoeken (offcanvas)