• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

September 2012

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 11 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
791

Vuurwerkshow op 15 december a.s.

I.v.m. een nieuwe vuurwerklijn geeft Metselaar Fireworks een vuurwerkshow met een grote finale. Het vindt plaats op het evenemententerrein in Alteveer. Tijdstip: 19.30 uur ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
862

VVAK verliest

Veendam 1894 wint met 2 - 0 van VVAK. Tot ver in de tweede helft leek het erop dat VVAK het beter spelende Veendam 1894 op 0 - 0 kon houden. Echter in de slotfase slaagden de Veendammers erin hun over... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
832

Gezocht vrijwilligers voor Jeu de Boulesbaan

GEZOCHT!!!!!!!!!!!!!!!! GEZOCHT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Naast Dorpshuis De Alke ligt een ruimte die zeer geschikt is om daarop een JEU DE BOULES BAAN te realiseren. Wij zijn... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
743

Voormalige bibliotheekruimte In Dorpshuis Alke te huur

De voormalige bibliotheekruimte in Dorpshuis De Alke staat te huur, het is een ruimte van 105 m2, met een eigen ingang en toiletgroep. Tevens is er een ruime parkeergelegenheid, de ruimte is per di... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
888

Oproep Ouderensoos

OPROEP!!!!!!! OPROEP!!!!! OPROEP!!!!!!!! De ouderensoos Alteveer en Kerkenveld komt één keer per maand op dinsdagmiddag bij elkaar, er wordt dan o.a. een spreker, vaak met dia’s, uitgenodi... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
918

Sponsorbord Peuterspeelzaal Pinkelotje

Inmiddels alweer een half jaar geleden is de buitenspeelplaats van peuterspeelzaal Pinkelotje in Alteveer grondig opgeknapt. Dit alles was alleen maar mogelijk door de vele sponsoren die op welk lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
728

VVAK wint van koploper

VVAK zorgt voor de grootste verrassing van de vierde speelronde door Haulerwijker Boys met ruime cijfers, 4 - 0, te verslaan. In de eerste 3 wedstrijden had VVAK grote moeite om tot scoren te k... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
785

Feestweek 2012 / thema feestweek 2013

Ruim 2 weken geleden hebben we onze feestweek 2012 afgesloten. Een week waar wij als Feestcommissie met veel plezier op terugkijken. Op nagenoeg alle onderdelen een prima opkomst, veelal prachtige wee... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
737

VVAK verliest streekderby

Opnieuw verliest VVAK met 2 - 0, nu van promovendus Elim. VVAK was, net als vorige week, ook nu weer niet in staat om te scoren. Elim deed dat wel en bezorgde VVAK in dit nog prille seizoen, de eerste... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
712

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
927

VVAK verliest van Angelslo

In Emmen verliest VVAK met 2 - 0 van Angelslo. Tegen een van de titelkandidaten was VVAK niet bij machte om voldoende tegenspel te bieden om zodoende aanspraak te kunnen maken op een of meerdere punte... lees meer..

Resultaten 1 - 11 van 11

Zoeken (offcanvas)