• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

November 2011

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 11 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
1073

Nieuw in Alteveer vanaf januari 2012: Autoservice Alteveer

Henk Sieders en Edward Knorren beginnen op 2 januari 2012: Autoservice Alteveer. De werkzaamheden die zij gaan uitvoeren zijn: -Citro├źn en Peugeot specialist -Apk/onderhoud/reparatie alle m lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
715

Nieuwsarchief
Wolter Padding
808

Plateau voor veiligheid Oosterweg Zuidwolde-Alteveer

Bron: de Telegraaf Gemeente De Wolden legt een plateau aan op de Oosterweg bij het kruispunt met de Verbindingsweg. Dit plateau brengt de snelheid van het verkeer terug en maakt de weg minder aantr... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
637

VVAK behaalt gelukkige overwinning.

In Groningen speelde VVAK tegen De Vogels op een mooi gelegen kunstgrasveld in het stadspark. De Vogels slaagden erin om in de 90e minuut op 1 - 1 te komen. Ver in blessuretijd lukte het VVAK nog om, ... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
715

Opening eerste ecoducten Noord-Nederland

Bron: de Telegraaf Wie vanaf Ommen Drenthe binnenrijdt, komt nu onder twee ecoducten door, Stiggeltie (bij Linde) en Suthwalda (bij Zuidwolde).Deze namen werden tijdens de opening van deze ecoducte... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
758

Bouwlamp om kristal te laten groeien

Bron: Dagblad van het Noorden Basisschoolleerlingen via wedstrijd enthousiast maken voor wetenschap “We hadden een bouwlamp op ons zoutkristal gezet. Dan groeit hij sneller, maar papa zei dat ... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
657

Hersengym in dorpshuis De Alke

Bron: Hoogeveensche Courant De tweede ronde van de jaarlijkse competitie Alteveer-Kerkenveld is afgelopen woensdag weer gehouden in dorpshuis De Alke. Het was weer een gezellige en leerzame avond d... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
703

Opening eerste ecoducten van het Noorden

Bron: de Telegraaf d.d. 14 november 2011 Opening eerste ecoducten van het Noorden Gedeputeerde Rein Munniksma opent donderdag de eerste twee ecoducten in onze provincie. De twee wildpassages zij... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
611

VVAK behaalt verdienstelijk gelijkspel

Op 't Zandmeer speelde VVAK tegen het hoger geplaatste Groen Geel uit Groningen. Door als elftal hard en met veel inzet te werken behaalde VVAK een gelijkspel, uitslag 1 - 1. Doordat de ploegen v... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
630

Opgave Sinterklaasfeest via de website van de Sinterklaascommissie

VRIJDAGAVONDFEEST Wanneer: 25 November Waar : "De Alke", Hoofdingang Wie: Alle kinderen van groep 5 tot en met groep 8 Tijd : Zaal open vanaf 18.45 uur Aanvang: 19.00 uur Einde: 21.00 uur Pri... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
697

VVAK speelt gelijk

In Sleen slaagde VVAK er niet in om te scoren. Ook de thuisploeg, Sleen, kon geen doelpunten maken. Uitslag dus 0 - 0 en dat gaf de verhouding tussen de twee elftallen goed weer. VVAK klimt, door het ... lees meer..

Resultaten 1 - 11 van 11

Zoeken (offcanvas)