• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Augustus 2011

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 6 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
780

Laatste nieuws feestcommissie 2011

Klik hier voor meer foto's op de site van "Back4more" Vragen theorieronde Vragen sport (pdf bestand) Vragen aardrijkskunde en geschiedenis (pdf bestand) Vragen rock and roll (pdf bestand) Vragen dive... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
1351

Nieuw bestuur gezocht voor speeltuin “Ons Domein” in Alteveer

Hierbij doen wij, als bestuur van de speeltuin in Alteveer, een oproep aan enthousiaste mensen in Alteveer. Het huidige bestuur bestaat uit: Rieks de Vries, Brigitte van Leeuwen, Sjoukje Dekker en B... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
948

Versierde tuinen

Ingezonden: Feestcommissie d.d. 6 augustus 2011 Net als vorig jaar zijn alle tuinen in Alteveer en Kerkenveld weer automatisch en kosteloos aangemeld om mee te dingen naar de "mooiste" tuin van ons t... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
1058

VVAK hervat de training

Op zaterdag 6 augustus is de eerste selectie van VVAK begonnen met de voorbereiding voor het nieuwe seizoen. Onder leiding van de nieuwe trainer, Hans Pullen, lieten de spelers zien dat ze wel weer z... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
765

Stemmen op thema feestweek 2012

De feestcommissie heeft de thema's voor de feestweek van 2012, waarop gestemd kan worden, bekend gemaakt. Laat uw stem niet verloren gaan en maak uw keuze! ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1056

Playbackshow feestweek

Ingezonden: Feestcommissie d.d. 6 augustus 2011 De voorbereidingen zijn in volle gang, het duurt dan ook niet lang meer of de feestweek begint weer. Vele opgaven stromen reeds binnen. Daar zijn we al... lees meer..

Resultaten 1 - 6 van 6

Zoeken (offcanvas)