• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

April 2011

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 11 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
845

Koninklijke onderscheiding voor mevrouw A.C. Botter-Guichelaar

Burgemeester Peter Snijders van De Wolden heeft gisteren een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan mevrouw Botter-Guichelaar, wonende aan de Oosterweg in Alteveer. Mevrouw Botter-Guichelaar wordt ... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
704

Afsluiting N48 van 2 tot en met 28 mei

Rijkswaterstaat werkt samen met provincie Drenthe en gemeente De Wolden aan een veilige N48. De huidige inrichting van de weg tussen Hoogeveen en Ommen levert gevaarlijke verkeerssituaties op. Voor ve... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
665

Alkeloop organiseert vier gratis hardloopclinics

Bron: De Groene Post d.d. 27 april 2011 Om hardlopers voor te bereiden op de Alkeloop die 31 augustus weer wordt gehouden organiseert trainer Lammert Nienhuis vier gratis hardloopclinics op dinsdag... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
681

VVAK wint eindelijk weer

Tegen Sc Erica'86, een concurrent voor de nacompetitie, wint VVAK met ruime cijfers, 4 - 0. Dat betekent dat VVAK weer stijgt op de ranglijst, nu naar de negende plaats. Overigens maar 1 en 2 ... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
757

Afscheid van vier chauffeurs van buurtbus

Bron: De Wolder Courant d.d. 20 april 2011 Vier buschauffeurs namens onlangs afscheid van hun werk. De buurtbus van Alteveer/Kerkenveld bestaat al meer dan dertig jaar. Dit is mogelijk door de ... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
762

Collin Wolf weer clubkampioen gymnastiekvereniging TDG

Bron: De Groene Post d.d. 20-04-2011 Tijdens de jaarlijkse onderlinge wedstrijd van gymnastiekvereniging TDG in een met redelijk veel publiek gevulde sportzaal is Collin Wolf clubkampioen geworden.... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
747

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
850

Thema feestweek 2012

Tijdens de feestweek komt er weer een poll op deze site. Er kan dan gestemd worden op een aantal thema's. Heeft u een leuk thema waarop gestemd kan worden? Laat het weten aan de feestcommissie. Het ma... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
616

VVAK verliest weer

In Emmen werd met 2 - 0 verloren van Angelslo. Door dit verlies zakt VVAK op de ranglijst naar de twaalfde plaats. VVAK staat nu op een zogenoemde promotie/degradatie plaats. Dat betekent dat er na af... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
608

VVAK verliest van Nieuw Balinge

Tegen de rode lantaarndrager, Nieuw Balinge, slaagde VVAK er niet om te winnen, er werd met 2 - 1 verloren. Door dit resultaat zakt VVAK 1 plaats op de ranglijst en staat nu negende. Nog net niet op e... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
1003

Koninklijke onderscheiding voor vrijwilliger Wessel Prij van VVAK

Wessel Prij uit Alteveer heeft vrijdagavond een Koninklijke Onderscheiding gekregen. Hij kreeg het lintje opgespeld door burgemeester Peter Snijders van De Wolden, tijdens het 50-jarige jubil lees meer..

Resultaten 1 - 11 van 11

Zoeken (offcanvas)