• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Februari 2011

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 11 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsarchief
Wessel Prij
719

Aansluiting N48 en Oosterweg

Afgelopen maandag is het Plaatselijk Belang namens de klankbordgroep N48/Oosterweg bij een bespreking geweest met gemeente, Rijkswaterstaat en Heymans. Daar hebben we vernomen dat de Oosterweg waarsc... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
628

Derby eindigt gelijk

De derby in Pesse eindigde met de beginstand, 0 - 0. VVAK was de eerste helft de beter spelende ploeg, Pesse was dat in de tweede helft. Door dit gelijke spel blijft VVAK op de tiende plaats van de ra... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
814

Juf Coos Dekker 25 jaar in het onderwijs

Bron: Nieuwsblad van het Noorden d.d. 10 februari 2011 De rode loper lag gisteren uit voor Coos Dekker van openbare basisschool De Bosrand in Kerkenveld. Onder groot enthousiasme van de kindere... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
757

Beroep aangenomen

Ds Bartho Versteeg heeft het door de Ned. Hervormde gemeente Nijkerkerveen op hem uitgebrachte beroep aangenomen. Dit werd zondagmorgen officieel afgekondigd in de gezamenlijke dienst in de kerk in A... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
584

Uitslag hersengymnastiek 9 februari 2011

In het dorpshuis "de Alke"werd afgelopen woensdagavond de vijfde ronde van de wintercompetitie Alteveer/Kerkenveld gehouden. Dit keer deed de unieke situatie zich voor dat er maar liefst drie teams o... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
681

VVAK wint moeizaam

VVAK won thuis tegen het hoger op de ranglijst staande Tiendeveen met 1 - 0. Het was een nipte overwinning. VVAK was niet in staat de kansen en mogelijkheden in meer dan 1 doelpunt uit te drukken. Gel... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
701

Nieuwe singel Arjan Venemann is uit

De nieuwe cd single 'Hallo Hallo' van Zanger Arjan Venemann uit Kerkenveld is afgelopen zaterdagavond onder grote belangstelling gepresenteerd in zalencentrum de Linde in Beilen. Na verwac... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
641

Ouderensoos: een noodkreet

Bron: De Groene Post d.d. 2 februari 2011 Het aantal mensen dat de soos bezoekt wordt zo laag dat we ons daar zorgen over maken. Iedereen die de AOW-leeftijd heeft is van harte welkom, van welke kl... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
584

VVAK verliest weer

Voor de tweede achtereenvolgende keer verliest VVAK. Nu met 3 - 0 tegen een van de koplopers. Door deze overwinning is Glimmen alleen koploper geworden, omdat de medekoploper, BSVV, gelijk speelde. VV... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
885

Oproep feestcommissie

Beste dorpsgenoten en andere lezers, Na het zonnige succes van vorig jaar is er op de woensdag in de feestweek natuurlijk weer de Dorpsmarkt. Dit jaar is het thema in de feestweek Rock & Roll. He... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
702

Geslaagde première in De Alke

Bron: Hoogeveensche Courant Dorpshuis De Alke was zaterdag het toneel van de première van de Drentse eenakter 'Meneer mit zien geweer'. Jan Venstra schreef in opdracht van het Huus van d... lees meer..

Resultaten 1 - 11 van 11

Zoeken (offcanvas)