• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

December 2010

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 9 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
1051

Structuurvisie De Wolden

De gemeente De Wolden heeft in het najaar een structuurvisie opgesteld. Helaas staat daar voor Alteveer-Kerkenveld weinig goeds in. Alteveer-Kerkenveld wordt namelijk beschouwd als "kleine kern" waarv... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
744

Taart voor Serious Request

Bron: Hoogeveen.nu d.d. 23 december 2010 foto: Persbureau Meter Edwin Vossebelt, Jordie Kikkert en Michiel Diemer kregen de Taart van de Week, aangeboden door bakkerij Mulder. De drie mannen... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
735

Oosterweg met de feestdagen geopend

Bron: Dagblad van het Noorden De Oosterweg bij Zuidwolde gaat tijdens de feestdagen open voor het verkeer. Vanaf vrijdag 24 december 16.00 uur tot maandag 3 januari 7.00 uur kan het verkeer tijdeli... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
694

Goede opbrengst Serious Request

Bron: Hoogeveensche Courant Wegens groot succes van Serious Request 2009 hebben Jordie Kikkert, Edwin Vossebelt en Michiel Diemer zich dit jaar weer ingezet om zoveel mogelijk geld in te zamelen en... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
867

Openlucht Kerstspel groot succes

Met dank aan Johan Jonkman Ondanks de koude winterse omstandigheden is de uitvoering van het openlucht kerstspel op zondagavond een groot succes geworden. De verwarmde tenten waren met meer da lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
739

Els Loovers 23 jaar vrijwilliger bij het Nederlands Bijbelgenootschap

Bron: Hoogeveensche Courant Els Loovers heeft na 23 jaar een punt gezet achter haar vrijwilligerswerk voor het Nederlands Bijbelgenootschap. Maandag werd er afscheid genomen door de leden van de pl... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
716

Werkbezoek Burgemeester en Wethouders

Op 7 december j.l. hebben Burgemeester en Wethouders het jaarlijkse werkbezoek aan het bestuur van het Plaatselijk Belang gebracht. Het bestuur had het idee opgevat om er eens een wat actievere sa lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
618

Uitslag hersengymnastiek 8 december 2010

De derde ronde van de Hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld werd woensdagavond weer gehouden in het Dorpshuis "De Alke". Het weer een gezellige en spannende avond met leuke en gevarieerde vragen. De ... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
686

Autoblubbering en Piratenfeest 2011

Hallo bewoners van Alteveer en Kerkenveld Het jaar is bijna aan z'n eind, ondertussen zijn wij al weer druk bezig met de voorbereidingen voor het piratenfeest en de autoblubbering voor 2011. ... lees meer..

Resultaten 1 - 9 van 9

Zoeken (offcanvas)