• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

September 2010

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 13 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsarchief
852

Jubileumboek

Bron: De Groene Post d.d. 29 september 2010 De familie Perera uit Alteveer heeft de burgemeester een boek overhandigd van de Stichting Nederland Sri Lanka Peace Foundation. Het echtpaar Francis (57... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
1051

Roy Pouw Nederlands Kampioen 125 cc

Tijdens de afsluitende Races of the Champions op het Asser TT circuit reed Kerkenvelder Roy Pouw een bekeken race en werd daarmee gekroond tot Nederlands Kampioen in de klasse 125 cc voor wegracem lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
644

Succesvolle rommelmarkt OBS De Bosrand

De rommelmarkt op vrijdag 24 september is succesvol verlopen. Al voor aanvang van de markt waren de koopjesjagers aanwezig om de voor hun waardevolle rommel te bemachtigen. Naast de rommel kon op lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
671

VVAK speelt gelijk

VVAK mocht de handen dichtknijpen met het gelijke spel tegen Pesse, uitslag 1 - 1. Met name in de 1e helft was Pesse een klasse beter dan VVAK. Alleen van de vele mogelijkheden werd er door Pesse slec... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
832

Nieuwsarchief
Wessel Prij
657

VVAK verliest weer

VVAK verliest voor de tweede achtereenvolgende keer. Nu van Tiendeveen, uitslag 2- 1. Door dit resultaat zakt VVAK weg op de ranglijst, naar plaats 9. De tegenstander Tiendeveen doet mee in de kop va... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
780

Alkefeest op 25 september

Ingezonden door het bestuur van Dorpshuis De Alke Zaterdagavond 25 september organiseren we alweer voor de derde keer op rij het Alkefeest. Het feest krijgt dit jaar een extra feestelijk tintje o... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
902

Dorpsvisie van start

Plaatselijk Belang Alteveer/Kerkenveld is er in geslaagd een projectgroep samen te stellen uit de bevolking van de beide dorpen. De project groep bestaat uit 8 personen; Roelof Bruins, Ipe van de Deen... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
677

Vrijwilligers gezocht voor Vrijwillige Thuiszorg

Ingezonden door Stichting Welzijn De Wolden Er zijn inwoners die uw ondersteuning of gezelschap eventjes nodig hebben. Stichting Welzijn De Wolden, afdeling Vrijwillige Thuiszorg zoekt vrijwillige... lees meer..

Nieuwsarchief
Rieks Jonkman
714

Vandalisme in speeltuin Ons Domein

Ingezonden door het bestuur van speeltuinvereniging "Ons Domein". Namens het bestuur van de speeltuin willen we het volgende mededelen: Tot grote verbazing van een aantal kinderen stond er wel... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
653

VVAK verliest ruim

In Glimmen tegen Glimmen verloor VVAK met ruim verschil. De uitslag 4 - 0. De vorige week gewonnen wedstrijd (7 - 2) bleek dus geen echte graadmeter voor het pas begonnen seizoen. VVAK zakt door de ne... lees meer..

Nieuwsarchief
Wolter Padding
603

Gezamenlijke startzondag 2010

Op zondag 12 september wordt de jaarlijkse startzondag gehouden in de kerk in Alteveer. Aanvang: 10:00 uur Het thema van de dienst is: Vol van hoop Voorganger is ds Versteeg Na de dienst is er gel... lees meer..

Nieuwsarchief
Wessel Prij
747

Goede start VVAK

VVAK is de competitie 2010/2011 goed begonnen. Potetos uit de stad Groningen werd met ruim verschil geklopt, uitslag 7 - 2. Dat ruime verschil werd pas in de 2e helft bereikt, want tot en met de rust ... lees meer..

Resultaten 1 - 13 van 13

Zoeken (offcanvas)