• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Maart 2024

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 8 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
63

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
61

VVAK wint met 1 - 0 van Blokzijl

In Blokzijl, tegen de op de laatste plaats staande club, wist VVAK slechts een keer te scoren.  Op het hobbelige veld was VVAK wel optisch beter. Echter de technische tekortkomingen kwamen wel lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
59

VVAK wint van Tonego.

VVAK wint met 2 - 0. Tonego was wat meer in balbezit en probeerde opbouwend tot resultaat te komen. Dat lukte niet. VVAK scoorde met snelle aanvallen zowel in de eerste helft als in de tweede helft lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
26

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
70

VVAK gelijk in Geesbrug.

Tegen VCG, tweede op de ranglijst, speelde VVAK met 2 - 2 gelijk. VCG begon goed aan de wedstrijd. Met beter veldspel dan VVAK kwamen ze al snel op voorsprong. Echter VCG ging steeds meer de lange b lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
85

Super Saturday bij VVAK

Afgelopen zaterdag 2 maart was het Super Saturday bij VVAK. Zowel het eerste als tweede elftal speelden thuis op het Zandmeer. Het eerste speelde tegen Zuidwolde zaterdag dat aan het einde van het s lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
75

VVAK wint ruim van Zuidwolde

VVAK wint met 8 - 1 van Zuidwolde in wat de laatste derby tegen Zuidwolde was. Zuidwolde stopt na dit seizoen en gaat op in FC Zuidwolde. Al in de eerste helft werd de wedstrijd beslist. De russtand lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
71

Jeu de boule februari 2024

De uitslagen van de maand februari. Op maandag behaalde Gerard Zwiers 16 punten net als Roelof Bork, waarbij Gerard een wat beter saldo had. Derde werd Henk Botter met 12 punten. Op woensdag haalde lees meer..

Resultaten 1 - 8 van 8

Zoeken (offcanvas)