• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

2024

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 5 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
15

VVAK wint met 1 - 0 van NKVV

Onder voorjaarsachtige omstandigheden was VVAK de gelukkigste. Beide ploegen waren nauwelijks in staat om goede aanvallen op te zetten, om zo tot doelkansen te komen. Pas halverwege de tweede helft lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
29

VVAK verliest van Alcides

VVAK verliest met 9 - 1. Tegen koploper Alcides was VVAK niet opgewassen. In de eerste helft bleef VVAK met veel inzet nog enigzins overeind. Ruststand 2 - 0. In de tweede helft werd het klasse versch... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
32

VVAK speelt gelijk tegen Espel

Al in de eerste helft werd de uiteindelijke eindstand bereikt, 1 - 1. Zowel VVAK als Espel waren afwisselend de optisch beter spelende ploeg. Langs de lijn werd het echter 'hotse knots' voetbal geno lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
27

Jeu de boule in januari 2024

De uitslagen van januari. Op maandag was de volgorde van de eerste drie, Arend Zantingh, Harry Kaal en Wessel Prij. Zij haalden achtereenvolgens 18, 16 en 14 punten. Op woensdag behaalde Harry Kaal lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
75

Snertloop VVAK 2024

Onder goede weersomstandigheden is de snertloop van VVAK, met een paar meer deelnemers dan afgelopen jaar, gelopen. Doordat een deel van het parcours onder water stond, was het traject iets verlegd lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5

Zoeken (offcanvas)