• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

November 2023

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 7 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
110

30 November : Presentatie dorpsvisie Alteveer - Kerkenveld aan Gemeentebestuur

30 November : presentatie dorpsvisie Alteveer - Kerkenveld aan Gemeentebestuur. In mei 2023 is er een informatieavond geweest in dorpshuis De Alke, waarbij de conclusies van de enquête voor de do lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
84

VVAK speelt gelijk tegen Nieuw Balinge.

Het werd, tegen het onderaan staande, Nieuw Balinge 1 - 1. Die stand werd al in de eerste helft bereikt. Beide ploegen kregen wel mogelijkheden tot meer, echter het voebalvermogen schoot zowel bij V lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
151

Uitnodiging meedenksessie nieuwe inwoners

Ingezonden bericht door De Wolden. We willen graag een beroep doen op uw hulp. Verbinding in het dorp en een warm welkom in de gemeente zijn van belang om als nieuwe inwoner weer snel een ‘thuisg... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
129

Taart voor vrijwilligers van het Belevingsbos

Bron: Hoogeveensche Courant   Taart voor vrijwilligers van het Belevingsbos in Kerkenveld: Reparaties, snoeien en aanplanten De taart van de week van Bakkerij Mulder is deze week naar de vri... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
126

VVAK wint met 5 - 1

Na een aantal nederlagen wint VVAK met 5 - 1 van Blokzijl. Al na een kwartier spelen stond VVAK met 2 - 0 voor en ze gingen rusten met 3 - 0. In de tweede helft liep VVAK vrij vlot uit naar een 5 - lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
190

Thema feestweek 2024 is bekend.

Er zijn nog maar een kleine 2 maanden verstreken sinds de laatste feestweek, maar de voorbereidingen voor de feestweek 2024 zijn alweer in volle gang. Jullie hebben massaal gestemd op de vier moge lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
116

Jeu de boule in oktober 2023

Op maandag behaalde Arend Zantingh (foto) 33 punten en werd daarmee eerste. Gerard Zwiers en Wessel Prij werden tweede en derde met 27 punten. Op woensdag hadden drie boulers 21 punten. Via het sald lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Zoeken (offcanvas)