• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Oktober 2023

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 8 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
154

VVAK verliest van Tonego

  In Luttegeest won Tonego met 3 - 2. Tonego was de technisch wat beter spelende ploeg. VVAK zette daat veel inzet tegenover en kon zo lange tijd de nul handhaven. In de tweede helft drukte Tone lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
126

VVAK verliest van koploper VCG

De thuiswedstrijd tegen VCG ging met 3 - 1 verloren. VVAK begon in eerste instantie goed met een doelkans. Maar al snel nam VCG de wedstrijd over en scoorde nog voor de rust twee keer. In de tweede lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
143

VVAK speelt gelijk

  Tegen Zuidwolde in Zuidwolde werd het 0 - 0. In de eerste helft kreeg Zuidwolde vele kansen om te scoren, maar het lukte  niet om de VVAK doelman te passeren. In de tweede helft een ander lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
50

Sporthal 't Zandmeer wordt verduurzaamd

Bron: Hoogeveensche Courant   De sporthallen van gemeente De Wolden moeten toekomstbestendig gemaakt worden. Onlangs liet de gemeente via de kadernota nogmaals weten vol in te zetten op verdu... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Feestcommissie
147

Stem op thema feestweek 2024

🗳️ Stem voor het Feestweek 2024 Thema! 🗳️Beste Feestweek-fans,Jullie zijn de drijvende kracht achter onze jaarlijkse viering, en het is tijd om jullie stem te laten gelden voor het thema van Feestweek... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Feestcommissie
166

Dankwoord feestweek 2023

Het zit er weer op, de feestweek 2023 van onze fijne dorpjes Alteveer-Kerkenveld. Zand erover, strik erom, inpakken en dan weer uitpakken en terugkijken als je er weer zin in hebt. Terugkijken doe je ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
138

VVAK verliest van Alcides

Het werd 3 - 0 voor Alcides uit Meppel. Alcides had de eerste competitie wedstrijd met dubbele cijfers gewonnen. VVAK werd al direct op eigen helft teruggedrongen en probeerde met snelle uitvallen h lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
150

Jeu de boule in september 2023

De uitslagen van deze maand. Op de maandagavond behaalden Freek Fik en Freek Schonewille (foto) 21 punten. Freek Fik werd eerste met een wat beter saldo. Wessel Prij werd derde met 18 punten. Op woe lees meer..

Resultaten 1 - 8 van 8

Zoeken (offcanvas)