• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Juli 2023

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 10 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Feestcommissie
2322

opgave activiteiten feestweek 2023

PROGRAMMA EN OPGAVEFeestweek 2023: zon, zee en strand   Zondag 27 augustus 10:00 uur  Tentdienst Maandag 28 augustus 19.30 uur   Koppel-darten - opgave 20.00 uur  Klaverjasse... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Feestcommissie
512

Opgave

Nog even geduld! Je kunt je vanaf 1 augustus om 14:00 opgeven voor de activiteiten van de feestweek 2023.... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
214

E.H.B.O. Alteveer/Kerkenveld

De E.H.B.O. Alteveer/Kerkenveld is per 1 juni 2023 overgegaan in E.H.B.O. Pesse e.o. Heeft u als vereniging of wat anders de E.H.B.O. hulpverlening nodig, wij staan nog voor u paraat. U kunt dan c lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
182

Zomerchallenge

Spring op de fiets met opa of oma!   Op zoek naar een leuke zomeractiviteit voor jou en je klein(kind) van 6 t/m 12 jaar? Doe mee met de gratis VVN Zomerchallenge! Tijden lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
2704

Programma feestweek

Zon, zee en strand dat is dit jaar het thema voor de feestweek Alteveer-Kerkenveld. Hetzelfde thema had vorig jaar ook goed gepast, aangezien het soms behoorlijk warm was die week! Het was flink zwe lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
386

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
144

Presentatie informatiebijeenkomst woningbouw De Wolden

Ontvangen via Plaatselijk Belang Graag willen wij jullie bedanken voor jullie aanwezigheid en bijdragen tijdens de informatiebijeenkomst woningbouw van afgelopen maandagavond. In de bijlage vinden j... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
148

Speciale sportbeurs gaat naar amazone Anneloes Zwaagstra

Bron: Dagblad van het Noorden Het Marius Tonckensfonds keert, geheel naar de wil van wijlen burgemeester Marius Tonckens, jaarlijks geld uit aan verenigingen in de oude gemeente Zuidwolde. Instanti... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
152

Extra bijdrage voor reconstructie Gedempte Wijde Wijk

De gemeenteraad heeft een extra krediet van 122.905 euro beschikbaar gesteld voor de reconstructie van de Gedempte Wijde Wijk in Kerkenveld. Tevens worden verkeersremmende maatregelen getroffen, want ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
143

Jeu de boule in juni 2013

Op zowel maandag als woensdag behaalde Jan Loovers (foto) de meeste punten, namelijk respectievelijk 30 en 24 punten. Op maandag had Henk Zantingh als tweede 24 punten en ook Freek Fik had 24 punten lees meer..

Resultaten 1 - 10 van 10

Zoeken (offcanvas)