• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Mei 2023

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 7 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
148

VVAK wint laatste competitiewedstrijd

Tegen Zuidwolde werd met 3 - 1 gewonnen. Gedurende de wedstrijd was er evenwicht tussen de beide ploegen. Zuidwolde kwam op voorsprong en had in de loop van de tweede helft kansen om die voorsprong lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
126

Truida Schonewille vierde haar 105de verjaardag

Bron: De Wolden Nieuws In haar appartement in woonzorg De Bremhoeve in Kerkenveld vierde Truida Schonewille-Stoter woensdaghaar 105de verjaardag. Dat werd een feestje, waarbij de jarige volop genoo... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
130

VVAK verliest van VCG

  Uitslag 5 - 2. Al vrij snel in de eerste helft was de wedstrijd in feite al beslist. VVAK gaf de snelle aanvaller van VCG zoveel ruimte, waardoor het door de verdediging niet bij te benen viel lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
154

Presentatie Dorpsvisie op 24 mei

Presentatie Dorpsvisie op 24 mei De resultaten van de gehouden enquête t.b.v de nieuwe dorpsvisie zijn inmiddels verwerkt. Voordat dit aan het gemeentebestuur wordt aangeboden willen we de resultaten... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
140

Lancaster bommenwerper komt waarschijnlijk toch!

Lancaster bommenwerper komt waarschijnlijk toch!   Vanmorgen heeft het comité opnieuw een telefoontje gekregen vanuit Engeland. De monteurs hebben de hele nacht doorgewerkt en zo het nu l lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
143

Vlucht Lancaster bommenwerper gaat niet door

Vlucht Lancaster bommenwerper gaat niet door Helaas heeft het comité vanavond een telefoontje uit Engeland gehad dat de vlucht van de Lancaster over Nederland niet door kan gaan. Wegens technische ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
136

Jeu de boule in april 2023

Met de ingang van de zomertijd wordt er op maandagavond ge-bouled. Op die avond behaalden de eerste boulers 18 punten. Door het onderscheid in saldo is de volgorde Henk Zantingh (foto), Gerard Zwier lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Zoeken (offcanvas)