• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Februari 2023

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 10 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
197

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
186

Historisch overzicht betr. de voormalige Geref. Kerk - deel 1

Ingezonden bericht Geachte heer, mevrouw, Vandaag verscheen op onze website GereformeerdeKerken.info het eerste deel van een historisch overzicht betreffende de voormalige Gereformeerde Kerk te Alte... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
148

Herhaalde oproep

Herhaalde oproep Tot nu toe hebben we circa 20% van de huis aan huis verspreide enquête formulieren t.b.v. de dorpsvisie terugontvangen.   Voor een goed beeld van de wensen voor de lee... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
140

Juf Hilda Sturris 40 jaar werkzaam op CBS de Wegwijzer

Juf Hilda Sturris 40 jaar werkzaam op CBS de Wegwijzer   Op 21 februari is het precies 40 jaar geleden dat Hilda Sturris-Tempelman begon op CBS De Wegwijzer in Alteveer. Een b lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
157

VVAK verliest van Bargeres

VVAK verliest met 2 - 1. De tegenstander was, zoals zo vaak optisch wat beter dan VVAK. Daarentegen is VVAK voor wat betreft inzet en werklust soms gelijkwaardig. Dat was tegen Bargeres ook het geva lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
166

Wandel mee met burgemeester Inge Nieuwenhuizen

Wandel mee met burgemeester Inge Nieuwenhuizen Burgemeester Inge Nieuwenhuizen zet de traditie ‘wandel mee met de burgemeester’ voort. ‘Ik maak graag op een informele manier kennis met inwoners en di... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
178

VVAKverliest van Tiendeveen

UItslag Tiendeveen - VVAK 3 - 0. VVAK trad, door allerlei oorzaken, aan met veel invallers en was niet opgewassen tegen Tiendeveen. In de eerste helft slaagde Tiendeveen er slechts in een keer te sc lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
176

Vragenlijst voor dorpsvisie Alteveer-Kerkenveld

Vragenlijst voor dorpsvisie Alteveer-Kerkenveld  Dit weekeinde krijgen alle inwoners van Alteveer-Kerkenveld een vragenlijst in de brievenbus.  We hopen dat ieder huishouden deze invult en... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
181

VVAK wint van CEC.

VVAK wint met 3 - 2. De beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. CEC speelde wat verzorgder voetbal, VVAK toonde veel inzet en snelheid. Ruststand 1 - 1. In de tweede helft hetzelfde beeld. CEC wat m lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
171

Jeu de boule in januari 2023

De resultaten van januari. Op de maandag behaalde Wessel Prij (foto) de meeste punten, nl 30. Tweede en derde waren Gerard Zwiiers en Jan Loovers met allebei 24 punten. Op woensdag had Wessel Hoogev lees meer..

Resultaten 1 - 10 van 10

Zoeken (offcanvas)