• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

2023

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 16 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
35

Historisch overzicht betr. de voormalige Geref. Kerk - deel 3

 Ingezonden bericht  Geachte heer, mevrouw, Vandaag verscheen op onze website GereformeerdeKerken.info het derde (en laatste) deel van het historisch overzicht betreffende de v lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
46

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
37

Jeu de boule in februari 2023

De uitslagen van de maand februari. Op de maandag behaalde Arend Zantingh de meeste punten namelijk 33. Tweede en derde werden Henk Botter en Henk Zantingh met 24 en 21 punten. Op woensdag had Jan L lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
41

Historisch overzicht betr. de voormalige Geref. Kerk - deel 2

Ingezonden bericht Geachte heer, mevrouw, Vandaag verscheen op onze website GereformeerdeKerken.info het tweede deel van het historisch overzicht betreffende de voormalige Gereformeerde ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
51

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
48

Historisch overzicht betr. de voormalige Geref. Kerk - deel 1

Ingezonden bericht Geachte heer, mevrouw, Vandaag verscheen op onze website GereformeerdeKerken.info het eerste deel van een historisch overzicht betreffende de voormalige Gereformeerde Kerk te Alte... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
31

Herhaalde oproep

Herhaalde oproep Tot nu toe hebben we circa 20% van de huis aan huis verspreide enquête formulieren t.b.v. de dorpsvisie terugontvangen.   Voor een goed beeld van de wensen voor de lee... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
19

Juf Hilda Sturris 40 jaar werkzaam op CBS de Wegwijzer

Juf Hilda Sturris 40 jaar werkzaam op CBS de Wegwijzer   Op 21 februari is het precies 40 jaar geleden dat Hilda Sturris-Tempelman begon op CBS De Wegwijzer in Alteveer. Een b lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
45

VVAK verliest van Bargeres

VVAK verliest met 2 - 1. De tegenstander was, zoals zo vaak optisch wat beter dan VVAK. Daarentegen is VVAK voor wat betreft inzet en werklust soms gelijkwaardig. Dat was tegen Bargeres ook het geva lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
43

Wandel mee met burgemeester Inge Nieuwenhuizen

Wandel mee met burgemeester Inge Nieuwenhuizen Burgemeester Inge Nieuwenhuizen zet de traditie ‘wandel mee met de burgemeester’ voort. ‘Ik maak graag op een informele manier kennis met inwoners en di... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
39

VVAKverliest van Tiendeveen

UItslag Tiendeveen - VVAK 3 - 0. VVAK trad, door allerlei oorzaken, aan met veel invallers en was niet opgewassen tegen Tiendeveen. In de eerste helft slaagde Tiendeveen er slechts in een keer te sc lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
48

Vragenlijst voor dorpsvisie Alteveer-Kerkenveld

Vragenlijst voor dorpsvisie Alteveer-Kerkenveld  Dit weekeinde krijgen alle inwoners van Alteveer-Kerkenveld een vragenlijst in de brievenbus.  We hopen dat ieder huishouden deze invult en... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
59

VVAK wint van CEC.

VVAK wint met 3 - 2. De beide ploegen waren aan elkaar gewaagd. CEC speelde wat verzorgder voetbal, VVAK toonde veel inzet en snelheid. Ruststand 1 - 1. In de tweede helft hetzelfde beeld. CEC wat m lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
44

Jeu de boule in januari 2023

De resultaten van januari. Op de maandag behaalde Wessel Prij (foto) de meeste punten, nl 30. Tweede en derde waren Gerard Zwiiers en Jan Loovers met allebei 24 punten. Op woensdag had Wessel Hoogev lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
46

VVAK wint ruim van VCG

VVAK wint met 5 -1. Dat het zo'n ruime overwinning zou worden was in de eerste helft nog niet te zien. De ploegen waren aan elkaar gewaagd. VCG probeerde met opbouwend spel tot resultaat te komen, V lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
96

VVAK snertloop 2022

Na twee jaar, vanwege corona, werd de VVAK snertloop weer gelopen. De uitslagen. Op de 1700 meter werd Arnoud Bonnen eerste, gevolgd door Leon Middelveld en Damiel Jonkman als tweede en derde. Op de lees meer..

Resultaten 1 - 16 van 16

Zoeken (offcanvas)