• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Oktober 2022

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 7 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
228

VVAK verliest van Angelslo

In Emmen verliest VVAK met 4-2 van Angelslo. De verwachting was dat VVAK een kans op een overwinning zou hebben. Die verwachting kwam niet uit. VVAK was technisch en tactisch de mindere van Angelslo lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
297

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
213

Oproep Sinterklaascommissie

Hallo allemaal,   Wij zijn op zoek naar mensen die ons leuke team van de sinterklaascommissie willen versterken. Het zal mooi zijn als er ook iemand zich aanmeldt die betrokken is b lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
216

Back to Gizzard

Noteer alvast in je agenda voor 21 januari 2023 BACK TO GIZZARD. Ontmoet je oude stap vrienden/vriendinnen weer na vele jaren. ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
246

VVAK verliest van Bargeres

Bargeres wint met 3 - 2. Zoals zo vaak is de tegenstander wat vaardiger aan de bal. VVAK zet daar inzet en werklust tegenover. Daardoor slaagt VVAK er vaak in de tegenstander bij te houden. Dat gebe lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
245

Jeu de boule in september 2022

De uitslagen van de maand september. Op de maandagavond werd Henk zantingh (foto) eerste met 30 punten. Tweede en derde werden Wessel Hoogeveen en Gerard Zwiers met allebei 21 punten. Op de woensdag lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
227

VVAK verliest nipt

  De eerste thuis wedstrijd van seizoen 2022/2023 werd met 1 - 0 verloren van Tiendeveen. VVAK werd in de eerste fase van de wedstrijd op eigen helft teruggedrongen. Tiendeveen kwam daarin op vo lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Zoeken (offcanvas)