• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Mei 2022

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 9 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
292

VVAK verliest van Espel

VVAK verliest met 5 - 1. Ook tegen het enkele plaatsen hoger op de ranglijst staande Espel slaagde VVAK er niet om onder een nederlaag uit te komen. In de eerste helft lukt het nog wel om, met veel lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
290

Beachvolleybal Dorphuis Alke

Zaterdag 16 juli Beachvolleybal bij de Alke! Opgeven vóór 9 juli bij Bert Kamphuis: 06-44391724 Beperkte deelname - maximaal 16 teams Inschrijfgeld €10,- per team   lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
304

Jubilarissen CBS de Wegwijzer

  Dit schooljaar hebben Juf Sturris en Juf Engelsman de prachtige mijlpaal bereikt dat zij veertig jaar in het onderwijs aan het werk zijn. Dit gaan wij op 25 mei groot vieren. Wij w lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
287

Auto- en fietsroute langs 4-5 mei monumenten

Bij Dorpshuis Alke zijn papieren exemplaren te verkrijgen. Hieronder zijn ze ook te downloaden. Fietsroute langs 4 - 5 mei monumenten Autoroute langs 4 - 5 mei monumenten... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
306

VVAK verliest van Nagele

VVAK verliest met 4 - 3. Tegen een van de koplopers, Nagele uit Nagele, nam VVAK in het eeerste kwartier een 2 - 0 voorsprong. Daarna trok Nagele de stand nog voor de rust gelijk. In de tweede helft lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
278

Jeu de boule ALKE kampioenschap 2022

Onder voortreffelijke weersomstandigheden Is het clubkampioenschap van jeu de boule vereniging ALKE verlopen.  Er zijn 5 partijen gespeeld en zowel Wessel Hoogeveen als Arend Zantingh wisten ze lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
291

VVAK verliest opnieuw

In Geesbrug wint VCG met 4 - 1. In de eerste helft waren beide ploegen gelijkwaardig. VCG begon sterk, maar VVAK nam het initiatief over. De rust brak aan met een 1 - 1 stand. In de tweede helft lie lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
286

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
277

Programma dodenherdenking 4 mei 2022

Programma Dodenherdenking op 4 mei 2022 te Alteveer-Kerkenveld 19.00 uur          Dorpshuis Alke open (kleine tentoonstelling/onthulling enkele voorwerpe... lees meer..

Resultaten 1 - 9 van 9

Zoeken (offcanvas)