• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

November 2021

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 7 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
389

VVAK verliest in Meppel

  Tegen Alcides lijdt VVAK een 4 - 1 nederlaag. Al na 3 minuten stond VVAK achter met 1 - 0. In de rest van de eerste helft bood VVAK met veel inzet goede tegenstand aan het technisch wat vaardi lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
354

Opening fietpad Gedempte Hoofddiep

Bron: Wolder Courant en Jan Zomer Fietspad aan Gedempte Hoofddiep in Kerkenveld is geopend. 'Er is weer 2 kilometer veilig fietspad bijgekomen in De Wolden' Al jaren was het de wens van omwonend... lees meer..

Overige
Rieks Jonkman
503

Opening fietpad Gedempte Hoofddiep (november 2021)

Opening fietspad Gedempte HoofddiepFilm: Jan Zomer  ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
359

VVAK verliest van VCG

VVAK verliest met 2 - 1. In de eerste helft was VCG de wat beter spelende ploeg. Ondanks dat kwam VVAK wel op voorsprong. In de tweede helft was er evenwicht en maakte VCG gelijk. Het leek erop dat lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
537

VVAK verliest ruim van Nagele

Tegen Nagele verliest VVAK met 8 - 0. Nagele zette VVAK vanaf het begin flink onder druk. De fouten stappelden zich op bij VVAK en al vrij snel was het duidelijk wie zou winnen. Alleen hoe groot de lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
360

Jeu de boule in oktober 2021

  In de maand oktober behaalde Wessel Hoogeveen zowel op maandag als op woensdag de meeste punten. Op maandag 33 en op woensdag 27 punten. Op maandag werd  Freek Fik tweede met 27 punten lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
393

VVAK verliest van Steenwijker Boys

VVAK verliest met 4 - 2. In de eerste helft kon VVAK met veel inzet het nog wel bolwerken tegen de tegenstander uit Steenwijk. In de tweede helft maakt Steenwijker Boys met meer volwassen voetbal sn lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Zoeken (offcanvas)