• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Oktober 2021

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 7 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
330

VVAK wint in Blokzijl

  VVAK wint met 3 - 0 van Blokzijl. In de eerste helft drukt VVAK de tegenstander terug op eigen helft en slaagt erin om op voorsprong te komen. Blokzijl probeert met snelle uitvallen tot scoren lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
333

Mini-Oktoberfest op De Bosrand

Dit weekend was het groot feest in Alteveer! Vrijdagavond was het feest op De Bosrand! Hier was voor de kinderen van de bovenbouw een 'mini-oktoberfeestje'. We hebben ons verdiept in het Oktoberfe lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
344

VVAK speelt gelijk

VVAK speelt gelijk met 3 - 3 gelijk tegen NKVV uit Dalerpeel. NKVV is de koploper in de klasse en voor VVAK dus een zware kluif. Dat viel enigzins mee. In de eerste helft was NKVV wel de bovenliggen lees meer..

Nieuwsoverzicht
Feestcommissie
660

Vooruitblik feestweek 2022

Vooruitblik Feestweek 2022 Na 2 jaar met beperkingen en coronamaatregelen, mogen wij de feestweek 2022 op die manier gaan organiseren zoals we die tot en met de editie van 2019 gewend waren! Dat bet... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Feestcommissie
2638

Thema feestweek 2022

Omdat we het Thema Festvival nog niet ten volste hebben kunnen uitdragen en het er naar uitziet (mogen we hopen) dat er volgend jaar een 'Normale Feestweek' wordt gevierd is het Thema voor 2022: &n lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
314

VVAK verliest in Belt Schutsloot

VVAK verliest van SVBS'77 met 3 - 2. Wel slaagde VVAK erin om als eerste te scoren, maar SVBS'77 deed dat in de eerste een keer vaker. In de tweede helft kwam VVAK weer op gelijke hoogte, waarna SVB lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
318

Jeu de boule in september 2021

Voor jeu de boule zijn er geen beperkingen meer naar aanleiding van corona. Er wordt dan ook weer volop gespeeld. Op de maandagavond en de woensdagmiddag behaalde Wessel Hoogeveen (foto). de meeste lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Zoeken (offcanvas)