• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Januari 2020

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 10 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
473

CBS De Wegwijzer zet de deuren open

Donderdag 30 januari tussen 11.00 uur en 16.00 uur zetten wij de deuren van onze school open. Als school ervaren wij dat de kwaliteit van ons onderwijs onder druk staat. Het wordt steeds lastiger o lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
454

VVAK verrast met overwinning

VVAK wint met 2 - 0. Seta staat vierde op der ranglijst, maar heeft altijd moeite om tegen VVAK te scoren. Dat was nu ook het geval. Het betere veldspel was voor Seta. In de eerste helft lukte het z lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
521

Musical Ester in Alteveer

In het kader van Dorpskerk Actief! voeren plusminus dertig dorpelingen uit Alteveer en Kerkenveld zondag 2 februari om 19.00 uur de musical Ester op in het kerkgebouw van de Protestantse Gemeente Alte... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
614

VVAK wint ruim van Erica'86

VVAK wint met 6 - 0. In de eerste helft leek het nog niet op zo'n ruime overwinning. VVAK was meer in balbezit maar erg slordig in het verzilveren van de kansen. In de tweede helft ging dat beter. V lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
537

Een praatje bij een plaatje

De Oudheidkamer van Zuidwolde heeft enkele duizenden foto's in het archief opgeslagen, al vele jaren is er voor belangstellenden de gelegenheid deze fotomappen in te zien tijdens de dagen van het "Kie... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
509

Uitslag 5e ronde breintraining seizoen 2019/2020

Afgelopen woensdagavond werd in het Dorpshuis Alke de 5e ronde van de wintercompetitie hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden. Het team "Onder de Tien" werd eerste met 88 punten, de tweede p lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
548

Plaatjes ruilen boek Trots op Zuidwolde bij de Bestelbieb

Het boek; Trots op Zuidwolde Plaatjes ruilen bij de Bestelbieb in ons dorpshuis De Alke in Alteveer, vanaf volgende week (week 3-2020). Openingstijden op maandag van 18:30 tot 20:30 uur en donderda lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
605

Succesvolle winternatuurwandeling Alteveer/Kerkenveld

Aangeleverd door: Roel Bruins Foto's: Rieks Jonkman Op zondagmiddag 5 januari was er een winternatuurwandeling georganiseerd door Natuurvereniging Zuidwolde e.o. onder leiding van Joop Verburg e... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
513

VVAK nieuwjaarsloop 2020

Onder niet echt winterse omstandigheden werd de VVAK nieuwjaarsloop gehouden. Op de 1 kilometer was Arnoud Bonnen de snelste, gevolgd door Luc Koekoek en Mikay Groen als tweede en derde. Op de 5 kil lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
456

Jeu de boule in december 2019

De uitslagen in december en in heel 2019. Op zowel de maandagavond als de woensdagmiddag werd Wessel Hoogeveen (foto) eerste met steeds 30 punten. Op de maandagavond werd Egbert Kats tweede en Freek lees meer..

Resultaten 1 - 10 van 10

Zoeken (offcanvas)