• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

November 2019

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 13 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
572

Actief na schooltijd

Vanuit het Kind Centrum team van de Wolden, willen we ook een naschools aanbod creëren in Alteveer/Kerkenveld. Op de site https://www.actiefnaschooltijd.nl/activiteiten/bubbelvoetbal-917 wordt dit lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
564

VVAK verliest met 3 - 0 van VCG

Tegen VCG uit Geesbrug kwam VVAK voetbalvermogen te kort. Door veel inzet en strijdlust wist VVAK het technische en tactische tekort te compenseren tot het laatste kwartier. In dat laatste kwartier lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
791

Paaltjes Schapendijk

Bewoners van Alteveer-Kerkenveld Als Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld doen wij als bestuur ons uiterste best om alle vragen en suggesties van onze inwoners onder de aandacht te brengen van de G... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
664

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
578

Theaterproductie Mina Koes

Een hedendaagse theaterproductie gebaseerd op de ware geschiedenis van de moord op Mina Koes nabij het Zwarte Gat in Zuidwolde. Door Jan Veenstra herschreven, onder regie van Rob van der Ree en muzi lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
752

Obs de Bosrand schenkt boeken aan Curaçao

Bron: de-wolden.nieuws.nl De kranten stonden er vol van: het lerarentekort in het basisonderwijs. Enerzijds is dit beroerde reclame voor werken in deze sector. Anderzijds: het kan nog beroerder. Du... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
587

NBG Bijbelquiz 2019

Op dinsdag 12 november 2019 wordt weer de jaarlijkse Bijbelquiz georganiseerd door het Nederlands Bijbel Genootschap  in Alteveer-Kerkenveld. Zoals altijd belooft het weer een gezellige, social lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
628

Gratis afval bij milieustraat, minder ophaalrondes

Bron: de-wolden.nieuws.nl Het ophalen van afval in de gemeente De Wolden vindt vanaf 2020 eenmaal in de drie weken plaats per afvalsoort. Verder wil het college van B en W het storten van grof huis... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
623

Uitslag 2e ronde breintraining seizoen 2019/2020

Afgelopen woensdagavond werd in Dorpshuis Alke de tweede ronde van de wintercompetitie Breintraining Alteveer/Kerkenveld gehouden. De eerste plaats ging dit keer naar het team "Onder de Tien" met 7 lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
636

Werkgroep maaien wandelnet?

Een jaar geleden is het wandelnetwerk De Wolden Oost opgeleverd, dit ging gepaard met een bescheiden openingsfeestje in en rondom dorpshuis de Alke.Nu een jaar later komen we voor het feit te staan lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
586

VVAK verliest opnieuw

VVAK verliest voor de derde achtereenvolgende keer, nu van FC Assen met 2 - 1. In de eerste helft was FC Assen een klasse beter dan VVAK. In de tweede helft moest FC Assen met een man minder spelen lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
512

Opgave Sinterklaasfeest

Over een paar weken is het weer zo ver! Het Sinterklaasfeest in de Alke. Komen jullie ook? (Onderstaand opgaveformulier kan ook gebruikt worden als je er geen één hebt ontvangen), of te downloaden lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
681

Jeu de boule in oktober 2019

De uitslagen. Hendrikjan Bruins Slot (foto) was op beide wedstrijddagen de beste. Hij behaalde op de maandagavond 30 punten en op de woensdagmiddag 33 punten. Op maandagavond werd Henk Bosma tweede lees meer..

Resultaten 1 - 13 van 13

Zoeken (offcanvas)