• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

November 2019

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 7 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
6

NBG Bijbelquiz 2019

Op dinsdag 12 november 2019 wordt weer de jaarlijkse Bijbelquiz georganiseerd door het Nederlands Bijbel Genootschap  in Alteveer-Kerkenveld. Zoals altijd belooft het weer een gezellige, social lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
19

Gratis afval bij milieustraat, minder ophaalrondes

Bron: de-wolden.nieuws.nl Het ophalen van afval in de gemeente De Wolden vindt vanaf 2020 eenmaal in de drie weken plaats per afvalsoort. Verder wil het college van B en W het storten van grof huis... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
12

Uitslag 2e ronde breintraining seizoen 2019/2020

Afgelopen woensdagavond werd in Dorpshuis Alke de tweede ronde van de wintercompetitie Breintraining Alteveer/Kerkenveld gehouden. De eerste plaats ging dit keer naar het team "Onder de Tien" met 7 lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
22

Werkgroep maaien wandelnet?

Een jaar geleden is het wandelnetwerk De Wolden Oost opgeleverd, dit ging gepaard met een bescheiden openingsfeestje in en rondom dorpshuis de Alke.Nu een jaar later komen we voor het feit te staan lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
9

VVAK verliest opnieuw

VVAK verliest voor de derde achtereenvolgende keer, nu van FC Assen met 2 - 1. In de eerste helft was FC Assen een klasse beter dan VVAK. In de tweede helft moest FC Assen met een man minder spelen lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
8

Opgave Sinterklaasfeest

Over een paar weken is het weer zo ver! Het Sinterklaasfeest in de Alke. Komen jullie ook? (Onderstaand opgaveformulier kan ook gebruikt worden als je er geen één hebt ontvangen), of te downloaden lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
23

Jeu de boule in oktober 2019

De uitslagen. Hendrikjan Bruins Slot (foto) was op beide wedstrijddagen de beste. Hij behaalde op de maandagavond 30 punten en op de woensdagmiddag 33 punten. Op maandagavond werd Henk Bosma tweede lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Zoeken (offcanvas)