• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Oktober 2019

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 11 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
512

VVAK verliest van NWVV

  NWVV wint met 3 -2. Al na een paar minuten stond VVAK met 1 - 0 achter. NWVV was in vrijwel alle opzichten beter dan VVAK. Met veel inzet en strijdlust lukte het VVAK in de tweede helft op gel lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
555

VVAK verliest van SVBS'77

In Belt Schutsloot verliest VVAK met 2 - 1.  VVAK bleef, net als de week ervoor tegen NKVV, op dezelfde manier voetballen. SVBS'77, geen geweldig spelende ploeg, wist wel raad met het onhandige lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
630

Hannes-Jan Zwaagstra wordt tweede tijdens kampioenschap Drentse Autocross Club

Bron: Hoogeveensche Courant Hannes-Jan Zwaagstra (17) uit Kerkenveld is tijdens het kampioenschap van de Drentse Autocross Club in De Knipe (Fr.) vandaag tweede geworden. Zwaagstra wist drie manche... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
632

VVAK speelt gelijk

VVAK speelt met geluk gelijk, 1 - 1. NKVV was de beter spelende ploeg. Ondanks dat kwam VVAK in de eerste helft op voorsprong en ging ook zo rusten. In de tweede helft bleef het beeld hetzelfde, NKV lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
903

Pluim voor organisatie Oktoberfest Alteveer

Bron: de-wolden.nieuws.nl Er was in het voortraject veel te doen over het Oktoberfest in Alteveer, maar zaterdag bleek dat de organisatie zijn zaakjes goed voor elkaar had. Met liefst 3.500 bezoeke... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
583

Jeu de boule triplette toernooi 2019

De jeu de boule vereniging Alke organiseert ieder najaar een zogenoemd triplette toernooi. Dat is jeu de boule met teams van drie personnen die met 2 boules gooien. Er deden 20 teams mee die ieder 5 lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
509

Uitslag 1e ronde breintraining seizoen 2019/2020

Afgelopen woensdagavond is in Dorpshuis "de Alke" de wintercompetitie breintraining Alteveer/Kerkenveld weer van start gegaan. lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
551

VVAK wint opnieuw

VVAK wint met 5 - 2 van Steenwijker Boys. Tegen deze onbekende tegenstander ging VVAK de rust in met een 2 - 0 voorsprong. Direct in de tweede helft verdubbelde VVAK die voorsprong. Daarna zakte VVA lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
578

Jeu de boule in september 2019

De uitslagen in september. Op de maandagavond werd Wessel Hoogeveen met grote voorsprong eerste. Hij behaalde 33 punten. Tweede en derde werden respectievelijk Egbert Kats en Henk Bosma (foto) met 2 lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
795

Mededeling organisatie Oktoberfest

Ingezonden bericht Aan alle buurtbewoners Op zaterdag 12 oktober vind het Oktoberfest weer plaats in Alteveer. Na veel overleggen met gemeente en bewoners hopen we dit jaar een nog beter evenemen... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
591

Cursus Klik en Tik

Vanaf maandag 7 oktober de cursus Klik en Tik in De Alke bij De Bestelbieb Alteveer-Kerkenveld, er zijn nog enkele plekken vrij, weet jij iemand. Neem contact op. Tijdens de cursus Klik & Tik le lees meer..

Resultaten 1 - 11 van 11

Zoeken (offcanvas)