• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Maart 2019

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 13 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
588

Uitslag 7e ronde breintraining 2018/2019

Afgelopen woensdagavond werd in het Dorpshuis Alke de zevende ronde van de wintercompetitie Hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden. Het beste team van de avond was dit keer "Onder de Tien", lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
740

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
632

Fiets/wandelpad verlengde Ringdijk wordt opgeknapt

Beste inwoners van Alteveer-Kerkenveld in 2018 kwam er een vraag binnen bij PB-AK i.v.m. onderhoud aan het fiets/wandelpad verlengde Ringdijk. Na diverse overlegrondes met gemeente De Wolden is er g... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
620

Oktoberfest Alteveer verhuist naar Slagharen

Bron: Facebook OktoberfestAlteveer "Oktoberfest Alteveer groeit uit zijn jas" Ondanks dat het oktoberfest vorig jaar mooi is verlopen, hebben wij er toch voor gekozen om het feest dit jaar op een an... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
623

Jaarlijkse zwerfvuilactie

Bron: Woldercourant Foto: Henk Sieders Vrijwilligers en basisschoolleerlingen ruimen op Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld heeft in samenwerking met de scholen O.b.s. de Bosrand en C.b.s. de ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
608

De veiling in de kerk was een groot succes

Afgelopen vrijdagavond was het een prachtige avond met veel muziek en een veiling waarvan de opbrengst ten goede komt aan de verbouw van de keuken/hal van de dorpskerk. De totale opbrengst van de v lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
695

VVAK wint van VCG

VVAK wint met 3 - 2. Beide ploegen waren goed aan elkaar gewaagd, alleen VVAK wist iets beter met de kansen om te gaan. Vooral in het begin van de tweede helft leek VVAK echt afstand te nemen door u lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
586

Veiling op 15 maart tijdens gezellige avond bij de kerk

In het kerkgebouw van Alteveer-Kerkenveld wordt vrijdagavond 15 maart een gezellige avond georganiseerd. De avond wordt ingevuld met veiling van diensten en producten afgewisseld met zang- en muziekop... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
629

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
628

VVAK gelijk tegen VEV

In Klazienaveen-Noord speelt VVAK gelijk tegen VEV met 3 - 3. In striemende regen begon VVAK goed aan de wedstrijd. Na 20 minuten was het 2 - 0 in het voordeel van VVAK. Het zou zo maar een grote ui lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
899

Jasmijn Luimes staat in de finale van Miss Beauty of Drenthe

Bron: Hoogeveensche Courant De 21-jarige Jasmijn Luimes uit Alteveer staat in april in de finale van Miss Beauty of Drenthe. Deze missverkiezing is een provinciale voorronde van Miss Beauty of the ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
645

Onderduikkist uit de tijd van Napoleon naar museum

Bron: RTV Drenthe Ga hier naar het filmpje van RTV Drenthe De familie Zomer uit Kerkenveld bewaart al generaties een oude haverkist, omdat die hoort bij een bijzondere familiegeschiedenis. In 1811... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
695

Veiling op 15 maart tijdens gezellige avond in het kerkgebouw

In de kerk wordt vrijdagavond 15 maart een gezellige avond georganiseerd. De avond wordt ingevuld met veiling van diensten en producten afgewisseld met zang- en muziekoptredens. Maar liefst 50 dienste... lees meer..

Resultaten 1 - 13 van 13

Zoeken (offcanvas)