• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

December 2018

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 5 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
591

Geld beschikbaar vanuit Initiatiefrijk De Wolden

Beste inwoners van Alteveer-Kerkenveld Als Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld zijn wij verheugd dat de gemeente De Wolden heeft besloten dat de regeling Initiatiefrijk De Wolden ook de komende lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
795

Uitslag 4e ronde breintraining 2018/2019

Afgelopen woensdagavond werd in het Dorpshuis Alke de vierde ronde van de wintercompetitie Hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden. Er werd deze keer hoog gescoord door de winnende teams, met lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
834

VVAK wint voor de vijfde keer.

VVAK wint met 4 - 2 van FC Assen. In de eerste helft was er evenwicht tussen de beide ploegen. FC Assen probeerde net als VVAK voetballend resultaat te halen. Dat lukte voor beiden ook, waardoor er lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
941

Optreden voor koningin Maxima

Bron: RTV Drenthe Foto: Messagefrommars Kinderen van basisschool De Wegwijzer in Alteveer mogen deze maand optreden voor koningin Máxima. De leerlingen wonnen de finale van het televisieprogramma... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
710

VVAK wint derby tegen DOS'63

  In Drogteropslagen wint VVAK met 4 - 1. Al na 10 minuten was het 2 - 0. Het leek er op dat het een heel ruime overwinning zou kunnen worden. DOS'63 stak daar een stokje voor en maakte nog voor lees meer..

Resultaten 1 - 5 van 5

Zoeken (offcanvas)