• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Juli 2018

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 6 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Feestcommissie
1227

Nieuwe munten tijdens Feestweek

Tijdens de komende feestweek maakt de horeca gebruik van nieuwe horeca-munten.De oude munten blijven dit jaar en volgend jaar nog geldig om mee te betalen. Daarna zullen alleen de nieuwe nog gebruik lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
760

Eindelijk regen, straten staan blank

Klik hier voor de uitzending van Hart van Nederland Klik hier voor het artikel op RTL nieuws Klik hier voor het artikel in De Telegraaf Klik hier voor het artikel op Regionieuwshoogeveen.nl In A lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
826

Mariet Botter met lelijke eend naar laatste werkdag

Bron: Regionieuwshoogeveen.nl Mariet Botter is 45 jaar onderwijzeres geweest op de CBS De Krullevaer. Vandaag was het zo ver. De laatste werkdag was aangebroken. Niet meer op de fiets naar Hoogevee... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
656

Daphne van Leeuwen wint zilver op NK

Bron: Hoogeveensche Courant In het sportcentrum Valkenhuizen in Arnhem werd afgelopen weekend door de beste luchtgeweer- en luchtpistoolschutters uit Nederland in verschillende categorie├źn gestrede... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
642

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
716

Jeu de boule in juni 2018

De uitslagen. Ook deze maand wist Wessel Hoogeveen zowel op de maandagavond als op de woensdagmiddag als eerste te eindigen. Op maandagavond met 21 punten en op woensdagmiddag met 36 punten. Op maan lees meer..

Resultaten 1 - 6 van 6

Zoeken (offcanvas)