• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Maart 2018

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 15 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
737

Jubileumspektakel OBS de Bosrand

Bron: Website OBS de Bosrand Feest op school! Maar liefst de helft van de leerkrachten had een jubileum te vieren. Een bijzondere mijlpaal! Met de koets arriveerden de vier jubilarissen: juf Anita ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
806

Jeu de boule in maart 2018

De uitslagen van jeu de boule Alke in maart 2018. Op maadagavond werd Wessel Hoogeveen met 27 punten eerste. Op de tweede plaats Simon Ravensbergen (foto) met 24 punten en derde Henk Zantingh met oo lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
591

Dodenherdenking 4 mei in Alteveer/Kerkenveld

Het comité van het Venster van de Vrijheid is begonnen met de voorbereiding van de dodenherdenking op 4 mei a.s. Het comité waardeert het bijzonder dat de beide basisscholen in Alteveer/Kerkenveld het... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Feestcommissie
859

Rondvlucht Prijswinnaars Feestweek 2017

Vandaag was het dan zo ver. Eindelijk kon de rondvlucht plaats vinden die Ali Stille, Cella de Roy van Zuydewijn en Dikkie vd Berg in de feestweek hadden gewonnen.Ze hebben een rondvlucht gehad v... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
653

VVAK blijft verliezen

VVAK verliest met 5 - 1 van Mussel. In de eerste helft kon VVAK de tegenstander, met kunst en vliegwerk, nog enigzins bijhouden. VVAK kwam na een 1 - 0 achterstand terug tot 1 - 1 en ging met 2 - 1 lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
746

Jaarverslag 2017 Plaatselijk Belang

Op 3 januari 2017 hebben wij, PB Alteveer-Kerkenveld, ’t Raspaard 2016 ontvangen uit handen van onze burgemeester Roger de Groot voor het realiseren van het mooie Speelbos. Dit zien wij als een enorme... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
918

Dorpshuis Alke op zoek naar een: enthousiaste zelfstandige beheerder

Bron: Facebookpagina Dorpshuis de Alke Jan Haarstraat 12, 7927 TC Alteveer Tel 0528-361364 Dorpshuis de Alke is een multifunctionele instelling en biedt onderdak aan allerhande activiteiten op maa... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
908

Matteuspassie

Afgelopen winter heeft een projectkoor van 50 mensen o.l.v Rona Onvlee een Nederlandstalige versie van de Matteuspassie ingestudeerd. De lijdensgeschiedenis van Jezus wordt zingend verteld in pracht lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
577

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
647

VVAK verliest van Angelso

Tegen koploper Angelso verliest VVAK met 3 - 1. Angelso mocht het spel maken en VVAK probeerde met inzet en tegenaanvallen resultaat te boeken. Dat lukte de eerste helft redelijk goed. VVAK kwam op lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
791

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
650

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
932

Website Zonnepark-nee.nl is online

Bron: Hoogeveensche Courant Foto: Johan Bakker Sinds maandagmorgen is de website www.zonnepark-nee.nl online. Deze website is een initiatief van bezorgde bewoners, tegen het plan voor ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
843

Jeanine van Bekkum hoopt Miss Curve te worden

Bron: Hoogeveensche Courant Foto: Aat den Os De 28-jarige Jeanine van Bekkum, in het dagelijks leven verzorgende IG, is een van de finalisten van de verkiezing Miss Curve Nederland. Een gesprek me... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
715

Jeu de boule in februari 2018

Ondanks het winterweer is er in februari ge-bouled door de leden van jeu de boule vereniging Alke. Op de maandagavond  werd Wessel Hoogeveen (foto) eerste met 30 punten, tweede werd Henk Botter lees meer..

Resultaten 1 - 15 van 15

Zoeken (offcanvas)