• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Februari 2018

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 7 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
811

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
654

Zeer goede opkomst bij gratis fitheidstest 60+ ers

Dinsdagmiddag 19 februari hebben 72 personen boven 60 jaar deelgenomen aan de fitheidstest in dorpshuis Alke, georganiseerd door Plaatselijk Belang i.s.m. de Woldensport. Middels diverse testen al lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
766

Uitslag breintraining 6e ronde 2017/2018

In Dorpshuis Alke werd afgelopen woensdagavond de 6e ronde van de wintercompetitie hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld gehouden . Degene met de meeste punten waren dit keer het team "Onder de Tien lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
818

Plusklas Wegwijzer houdt Foute Outfitdag

Bron: Hoogeveensche Courant Leerlingen, team en ouders van de tussenschoolse opvang van de Wegwijzer hebben samen met elkaar de 'Foute Outfitdag' beleefd. De dag is in het leven geroepen na een pro... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
648

Stimuleringsbijdrage voor jongeren om hun keten te verbeteren

Vanaf januari 2018 is ‘Keten United’, het ketenbeleid van gemeente De Wolden, gestart met een speciale stimuleringsbijdrage. Dit biedt jongeren de mogelijkheid om hun keet veiliger te maken. De bijd lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
850

VVAK verliest van WVV

  In Winschoten was VVAK niet opgewassen tegen WVV, uitlslag 6 - 3. In de eerste helft kon VVAK door veel inzet en strijdlust meekomen met WVV.  Tot twee keer toe kwam VVAK op voorsprong. m lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
929

Jeu de boule in januari 2018

De jeu de boule uitslagen in januari zijn; op maandagavond was Jan Loovers de beste met 24 punten. Met hetzelfde aantal punten, maar een minder saldo werd Freek Fik tweede. Derde werd Wessel Hoogeve lees meer..

Resultaten 1 - 7 van 7

Zoeken (offcanvas)