• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

November 2017

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 8 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
912

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
690

VVAK verliest opnieuw

VVAK verliest met 3 - 2. Tegen het lager op de ranglijst staande Damacota was VVAK niet in staat een overwinning te behalen. VVAK kwam voetbalvermogen te kort om de tegenstander zijn wil op te legge lees meer..

Overige
Rieks Jonkman
1240

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
691

VVAK verliest met ruime cijfers

VVAK verliest met 8 - 0 van Veendam 1894. In Veendam staat VVAK binnen heel korte tijd met 3 - 0 achter. Gezien het technisch en tactisch overwicht gaf een 5 - 0 russtand het verschil in voetbalverm lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
801

Wederom vernieling in het Belevingsbos!

Voor de 3e keer dit jaar zij er weer eens planken uit onze mooie boshut getrapt, wat de jeugd hiermee wil bereiken is ons een raadsel, er kunnen altijd in ons Belevingsbos bepaalde dingen stuk gaan, lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
838

Alteveer afgesloten voor verkeer

Bron: Hoogeveensche Courant Alteveer, de weg tussen Hoogeveen en Alteveer, is vanaf de Hendrikus Zomerweg tot aan Hoogeveen afgesloten voor verkeer. Er wordt al een tijd gewerkt aan het fiets... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
749

VVAK verliest van de koploper

  VVAK verliest in Emmen met 5 - 1 van Angelslo. In de eerste helft bood VVAK goed tegenstand aan het beter voetballende Angelso. Nadat de thuisploeg op voorsprong kwam, slaagde VVAK er in om vl lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
766

Jeu de boule in oktober 2017

De resultaten van de onderlinge wedstrijden zijn eenduidig. Op zowel de maandagavond als de woensdagmiddag werd Wessel Hoogeveen (foto) eerste met op beide dagen 30 punten. De tweede plaats hetzelfd lees meer..

Resultaten 1 - 8 van 8

Zoeken (offcanvas)