• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

September 2017

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 12 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
685

Jeu de boule in september 2017

De resultaaten van de onderlinge wedstrijden van de jeu de boule vereniging in de maand september zijn; op de maandavanond behaalde Hendrikjan Bruins Slot de meeste punten, namelijk 27. Op de tweede lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
647

VVAK verliest eerste competitiewedstrijd

Tegen WVV werd met 3 - 0 verloren. Met een sterk verjongd team trad VVAK aan tegen WVV uit Winschoten. De Winschoters lieten in de eerste helft zien dat ze op vrijwel alle onderdelen van het voetbal lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
814

Obs De Bosrand in Kerkenveld en obs De Klimtoren in Drogteropslagen krijgen een compliment

De Bosrand en De Klimtoren hebben afgelopen vrijdag het predicaat ‘deelnemer Excellentietraject Drenthe’ ontvangen van gedeputeerde C. Bijl. Directeur Jeannet Roos ziet dit als een mooie erkenning e lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
732

Burgemeester De Wolden op pad met inwoners

Bron: Nieuwsblad van het Noorden Foto: Gerrit Boer Iedereen is welkom tijdens de jaarlijkse wandeling met de burgemeester van De Wolden. Burgemeester Roger de Groot wil ongedwongen in gesprek met ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
658

Collecte Fonds verstandelijk gehandicapten

Collecteweek 25 t/m 30 september 2017 Fonds verstandelijk gehandicapten vergroot de wereld van mensen met een verstandelijke beperking Op maandag 25 september start Fonds verstandelijk gehandicapt lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
1332

Regio jeu de boule toernooi 2017

  Door vijf regionale jeu de boule verenigingen wordt jaarlijks een toernooi gehouden. Achtereenvolgens wordt er gespeeld bij een van de verenigingen. Deelnemers zijn de verenigingen uit Holland lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
581

Breintraining (hersengymnastiek) binnenkort weer van start

De tijd is bijna aangebroken dat wij weer met onze Breintraining (voorheen hersengymnastiek) kunnen beginnen.Het is de bedoeling dat wij dit weer in de kleine zaal van de Alke doen met als aanvangstij... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
798

Rabobank Clubkas Campagne

Zamel geld in voor uw vereniging of stichting Ook in 2017 kunnen vereniging en stichtingen een donatie ontvangen via de Rabobank Clubkas Campagne. Rabobank Zuidwest-Drenthe draagt het rijke verenig lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
663

Wandelen met burgemeester De Groot

Voor de achtste keer op rij organiseert De Wolden, dit jaar met medewerking van Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld, de jaarlijkse wandeling met de burgemeester. De wandeling start op vrijdag 22 lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
701

Nieuwsoverzicht
Feestcommissie
658

Stoelen uit de feesttent vermist

Beste feestvierders. Tijdens de festiviteiten op het feestterrein zijn diverse stoelen uit de feesttent mee naar buiten genomen. Op zich niks mis mee. Als dit netjes gevraagd wordt is dit vaak mogelij... lees meer..

Feestweek 2017
Rieks Jonkman
617

Optreden cabaret Hoe? Zo!

Cabaret Hoe? Zo! (01-09-2017)Feestweek 2017Film: Rieks Jonkman  ... lees meer..

Resultaten 1 - 12 van 12

Zoeken (offcanvas)