• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Mei 2017

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 16 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
5196

Dorpsvlag

Om een vlag te bestellen vul dan het 'Bestelformulier' in. We plaatsen de bestelling als we meerdere bestellingen hebben ontvangen. Hierdoor kan het enige tijd duren voordat de vlag daadwerkelijk gele... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1099

Vernielingen in het Belevingsbos

  Beste inwoners van Alteveer-Kerkenveld   Een week na de feestelijke opening van het Belevingsbos hebben enkele personen gemeend diverse nestkastjes, die door de kinderen van de basiss lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
942

VVAK JO11-2 Kampioen

In navolging van het eerste team onder 11 jaar is ook het tweede team onder 11 jaar kampioen geworden. In de laatste wedstrijd tegen JVZ werd er ruim gewonnen, 7 - 3. Daarnaast mocht Noordscheschut lees meer..

Verenigingen en organisaties
Rieks Jonkman
1785

Uitvaartvereniging De Laatste Eer

Ga hier rechtstreeks naar de website van Uitvaartvereniging De Laatste Eer lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
970

VVAK onder 11 kampioen

VVAK JO11-1 wint met 2 - 1 en is kampioen. In Hoogeveen tegen Hoogeveen had VVAK aan 1 punt genoeg, het werden er drie en dus ruim voldoende om het kampioenschap te vieren (foto Lucas Meinen). lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
765

VVAK wint met ruime cijfers

 VVAK wint met 7 - 0 van Veendam 1894. In de laatste competitiewedstrijd stond er voor beide ploegen niets anders op het spel dan de overwinning. Veendam geloofde dat wel. VVAK wilde nog wel. Bij lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
835

1e Team volleybalvereniging Alke kampioen

Foto: Persbureau Meter Het eerste damesteam van volleybalvereniging Alke uit Alteveer/Kerkenveld is kampioen geworden in de eerste klasse van de Knappercompetitie. Het team wordt gesponsord door Pe lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
918

Botsauto's ???

Feestweek 2017 opnieuw zonder botsauto’s??De feestcommissie heeft de invulling, (zie onze site), van de komende feestweek nagenoeg rond.Maar, ook dit jaar dreigen we weer zonder botsauto’s te komen zi... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
2435

Belevingsbos Kerkenveld officieel geopend

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 10-05-2017 Het speelbos in Kerkenveld heeft woensdagmiddag de naam Belevingsbos gekregen. De naam werd onthuld door de vorige eigenaar van het bos, Harold van Hees ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
845

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
1215

VVAK JO9-1 kampioen

Voor de derde keer dit seizoen is het VVAK team JO9 1 kampioen geworden. In de najaarscompetitie en in de zaal waren ze al kampioen. Nu in de, naar aanleiding van het najaarskampioenschap, wat zwaar lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
813

Dodenherdenking 4 mei 2017

Foto's en tekst: Henk Sieders 4 mei Dodenherdenking in Alteveer/Kerkenveld met een stille tocht (ruim 200 pers) naar het Vrijheidsmonument " Venster van de Vrijheid " . Een wereld zonder oorlog. lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
835

Jeu de boule in april 2017

In de onderlinge competitie van de jeu de boule vereniging Alke heeft Jan loovers (foto) zowel op de maandagavond als op de woensdagmiddag de meeste punten behaald. Op de maandagavond werd hij eerst lees meer..

Feestcommissie
Rieks Jonkman
5745

Geschiedenis feestcommissie

Geschiedenis Jaren geleden vierden beide dorpen afzonderlijk van elkaar feest. De oranjevereniging en de feestcommissie zijn in 1976, onder het beheer van het Plaatselijk Belang, een gezamenlijke fee... lees meer..

Feestcommissie
Rieks Jonkman
11221

Bestuur

Stichting Feestcommissie Alteveer en Kerkenveld Algemeen emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. document.getElementB... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
732

Nachtverlichting of toch liever niet?

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 1 mei 2017 De openbare verlichting in De Wolden gebruikt bijna de helft van de totale energie in de gemeente. Reden voor het gemeentebestuur om na te gaan of bewuster... lees meer..

Resultaten 1 - 16 van 16

Zoeken (offcanvas)