• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

Mei 2016

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 9 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
961

Jammer .....

Ingezonden bericht Plaatselijk Belang Beste mensen, Het Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld en vooral onze vrijwilligers zijn zeer teleurgesteld dat er nu al vernielingen gebeuren bij een van onz... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
813

VVAK verliest ook laatste wedstrijd

De Griffioen wint met 3 - 0 van VVAK. De kampioen van de vierde klasse uit Oosterwolde liet vanaf het begin zien dat ze individueel betere spelers hebben dan VVAK. Toch bood VVAK goed tegenstand, waa... lees meer..

Servicepagina
Rieks Jonkman
1902

Werking AED apparaat

Met dank aan Hilda Logtenberg-Schuldink Het AED apparaat bij de Alke is vervangen door een nieuwe... Heel veel mensen weten nog niet hoe het werkt ... Hieronder een korte beschrijving.. En een oproep... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
935

Chauffeur Jan Loovers heeft eindelijk een volle buurtbus

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 11 mei 2016 Foto: André Weima Vrijwillig chauffeur Jan Loovers reed dinsdag zijn laatste rit op de buurtbus vanaf De Alke in Alteveer. Jan, ook een fanatie... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1060

Wensen op het gebied van sport en beweging?

Voor alle inwoners van Alteveer-Kerkenveld Een werkgroep van het Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld is naar aanleiding van de Dorpsvisie 2011 bezig een vragenlijst samen te stellen. Met deze vrag... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
907

VVAK degradeert

Tegen BSVV verliest VVAK met 3 - 0. In deze zowel voor VVAK als BSVV belangrijke wedstrijd won BSVV en kon zo kans blijven houden op nacompetitie voor promotie. In de eerste helft kon VVAK door ve lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
837

Jeu de boule in april 2016

In de maand april hebben de leden van Jeu de boule vereniging ALKE 12 onderlinge wedstrijden kunnen spelen. Op de maandagavond behaalden Jan Loovers en HendrikJan Bruins Slot allebei 27 punten. Doo lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
980

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
761

VVAK verliest van Be Quick 1887

VVAK verliest met 6 - 1. Al snel werd duidelijk dat het voor VVAK moeilijk zou worden een goed resultaat te behalen. Met veel inzet werd de rust gehaald met een 2 - 1 achterstand. In de tweede helft... lees meer..

Resultaten 1 - 9 van 9

Zoeken (offcanvas)