• Start
  • Maandelijks archief (vanaf 2001)

Archief per maand

April 2016

Welcome to our Archives page. On this page you will find totaly 16 of our articles broken down into Months and Years.
Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1127

Pieter Waninge tot ridder "geslagen"

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 27 april 2016 Foto: Peter Nefkens De heer Pieter Waninge werd Ridder in de Orde van Oranje Nassau. Hij dacht op weg te zijn naar de Rabobank in Hoogeveen, maar di... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
788

VVAK blijft verliezen

  VVAK verliest met 2 - 1 van HS'88. De ploeg uit Hoogezand-Sappemeer liet in de eerste helft direct zien dat ze voor de winst naar Kerkenveld waren gekomen. Ze drongen VVAK terug op eigen he lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
872

Speel/doe en wandelbos

Sinds kort is Plaatselijk Belang Alteveer-Kerkenveld samen met een aantal vrijwilligers begonnen met het opruimen van de gezaagde overtollige stammen en het versnipperen van takken in het te reali lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
1010

Zorgen over voortbestaan toekomst buurtbus

Bron: Hoogeveensche Courant d.d. 18 april 2016 Buurtbus Alteveer / Kerkenveld e.o. heeft in de jaarlijkse ledenvergadering chauffeurs gehuldigd. Geert Zomer is tien jaar chauffeur en Wessel Bakker, R... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
923

Opschorten start peutereducatie

O.b.s. De Bosrand in Kerkenveld had zich voorbereid op een pilot om vanaf week 19 twee dagdelen per week peutereducatie aan te bieden aan kinderen vanaf drie jaar. Een uitnodiging voor aanmelding was ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
759

Team "TZN " wint competitie hersengymnastiek

In het Dorpshuis de Alke is op 13 april jl. de laatste ronde gehouden van de wintercompetitie Hersengymnastiek Alteveer/Kerkenveld 2015/2016.Het was een zeer spannende avond waarop fel gestreden werd ... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
771

VVAK verliest degradatieduel

VVAK verliest met 5 - 2 van NWVV. In het degradatieduel wint NWVV overtuigend van VVAK. Al in het eerste kwartier liet NWVV zien dat ze beter in staat waren de kansen die ze kregen te verzilveren. lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
864

Bereikbaarheid mobiele ICT communicatie

Onderstaand een afschrift van een mailbericht welke door een inwoner van ons tweelingdorp is verzonden aan de Gemeente De Wolden. Hij heeft deze mail eveneens verzonden aan de redactie van de website... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
3574

Feestweek 2016

De feestweek in Alteveer/Kerkenveld is van maandag 22 augustus 2016 tot en met zondag 28 augustus 2016.Het thema dit jaar is "Fantasy".Nadere informatie volgt t.z.t.... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
753

VVAK verliest van NKVV

(Foto: Lucas Meinen) VVAK heeft in de uitwedstrijd bij NKVV een gevoelige nederlaag geleden. Uitslag 5 - 1. VVAK was kansloos tegen de ploeg uit Dalerpeel, die vorig seizoen promoveerde vanuit de lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
792

Plaatselijk Belang zoekt vrijwilligers

Beste inwoners, Plaatselijk Belang is op zoek naar 2 of 3 mensen die a.s. zaterdag 9 april vanaf 09.00 uur een paar uurtjes hand- en spandiensten willen verrichten in het te realiseren Speel/doe en w... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
807

Bijna laatste update fietspad Alteveer

Inmiddels kan ik melden dat de kabelwerkzaamheden zijn afgerond en dat het fietspad gereed is.Gistermiddag (29 maart) had ik een technische opname met de uitvoerder van aannemer Easypath uit Steenwijk... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
831

Hemelvaartweekend wordt groot spektakel

Bron: Hoogeveensche Courant Elk jaar weet stichting piratenfeest weer iets nieuws toe te voegen aan het programma. Ook dit jaar want het programma start dit jaar met een autocross. Donderdag 5 mei b... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Rieks Jonkman
771

CDA fractie De Wolden op werkbezoek

De fractie van CDA De Wolden houdt op 18 april a.s. van 16:30 uur tot ongeveer 18:00 een werkbezoek in Alteveer-Kerkenveld. Vervolgens is er om 19:30 uur een inloopuur in Dorpshuis Alke, waar bewoner... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
828

VVAK verliest van SVBO

Tegen SVBO uit Barger-Oosterveld verliest VVAK met 4 - 1. Al na 8 minuten hadden beide ploegen een keer gescoord. Het leek er heel lang op dat degene die het volgende doelpunt zou maken ook winnaar v... lees meer..

Nieuwsoverzicht
Wessel Prij
722

Jeu de boule in maart 2016

In de maand maart zijn de bestaande 4 jeu de boule banen vervangen door een tiental nieuwe banen. Desondanks kon er nog geregeld gespeeld worden. Op de maandagavond was Arend Zantingh (foto) de bes lees meer..

Resultaten 1 - 16 van 16

Zoeken (offcanvas)